2777
2789
عنوان

این تراز و رتبه خوبه جای امیدی هست فرهنگیان قبول شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 49 پست
باراوله کنکور میدین؟سعی کن مواردی که خیلی ازبچه ها تو کنکور  نمی‌زنند شما بزنی روی رتبه تاثیر ز ...

نه یه ازمون دادم کنکور نبوده

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    
خب این رو آوردی و منتظر تکمیل ظرفیتی؟ یا از الان برای سال بعد همین قد میخوای بزنی؟

عزیزم یه ازمون دادم میخاستم بدونم در چه حذیم قططططعا بیشتر میخونم 

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا مرحله بعد مصاحبه هم رفتم ولی متاسفانه مصاحبه قبول نشدم بعد برای این میگم که رتبتون وسه رقمی کن ...

اها مرسی کلاس و اینا و ازمونم بگید لطفا 

عزیییزم مرسی چرا قبول نشدی؟ مجاز شدی؟ مرسی قشنگم فقد چون گفتی ی چن تا سوال شما کلاسی ازمونی چیزی شرک ...

من هیچ کلاسی برای کنکور شرکت نکردم حتی یه تست هم نزدم من فقط برای گرفتن دیپلم درس خوندم البته قصدم دانشگاه بود ولی چون شنیده بودم که اگه تو امتحانات نهایی بیوفتم کمی مشکلات خواهم داشت تمرکزم روی امتحانات نهایی بود

من هیچ کلاسی برای کنکور شرکت نکردم حتی یه تست هم نزدم من فقط برای گرفتن دیپلم درس خوندم البته قصدم د ...

واااقن میشه ایدی تلگرامتونو بدید من محدثم خیلی سوال دارم ازتون اینجا نمیشه پرسید

عزیییزم مرسی چرا قبول نشدی؟ مجاز شدی؟ مرسی قشنگم فقد چون گفتی ی چن تا سوال شما کلاسی ازمونی چیزی شرک ...

هرسوالی داشتی درمورد فرهنگیان و مصاحبه ازم بپرس اگر دوست داشتی حتما کمکت میکنم خوش حال میشم شما قبول بشید انشالله

هرسوالی داشتی درمورد فرهنگیان و مصاحبه ازم بپرس اگر دوست داشتی حتما کمکت میکنم خوش حال میشم شما قبول ...

سواااااااالام خیییییییییلیه

اشکال نداره عزیزم

فقط اسمتون چیه؟

فرهنگیان اصلا ربطی ب رتبه نداره یکی از دوستای من با رتبه ۳۶ هزار منطقه دو فرهنگیان آورد اما یه نفر د ...

دقیقا همینه

والبته توی مصاحبه چیزایی غیر از رتبه مهمه که هیچکس خبر ندارع مثل پدریا مادر معلم داشتن

اشکال نداره عزیزم

اخه دوتا پیوی اومد بالا