2777
2789
عنوان

Ivf

246 بازدید | 7 پست

خانما اگه ممکنه تجربه تون رو بگید..

من ماه پیش پانکچر داشتم. پنج روز بعد پریود شدم. دکتر گفت یک ماه استراحت کن و پریود بعدی روز دوم بیا سونو... 

حالا تا تاریخ پریودم ده روزی مونده.. اما پنج روزه لک (ببخشید) قهوه ای.. مثل روزای آخر پریودی دارم..   هر لحظه منتظرم عادت بشم اما خبری نیست!  بنظرتون برم دکتر؟! یا صبر کنم؟! عادیه؟!

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

برو دکتر بنظرم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

سلام من خواهرم تخمک کشی انجام داده و هر دو باهم دیگه رفتند خودش و همسرش همزمان با هم دیگه به عمل انجام دادان البته همسرش برای اسپرم از قبلش دارو دادن برای تحریک تخمک از دو هفته قبلش  مثل مراحلی که شما گفتی بعد پریود دوم رفت دکتر برای سونو گرافی ولی حالا شما میگی لکه بینی داری به نظرم بهتر دکتر بری تماس بگیری گزارشی بدی ایشالا چیزی نیست من خواهرم مرکز ناباروری نیکان رفتم خیلی راضی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من خواهرم تخمک کشی انجام داده و هر دو باهم دیگه رفتند خودش و همسرش همزمان با هم دیگه به عمل انج ...

بسلامتی عزیزم. مرسی که وقت گذاشتی جواب دادی. 

نتیجه گرفتن ؟! ان شاالله دامنش به زودی سبز بشه و اولاد سالم و صالح خدا بهشون بده. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
بله عزیزم موفق آمیز بود خدا رو شکر

خداروشکر. چون شرایط ماهم شبیه خواهرتونه. . 

آره عزیزم من  داشتم پیش دکتر مهشید کریمی. خدارو شکر خدارو شکر موفقیت آمیز بود الان منتظر یک کوچ ...

بسلامتی بغل بگیری. گلی چیا خوردی؟! چقدر استراحت کردی؟!