2777
2789
عنوان

🖤هرچی ارادتته عزیزم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

100تا

اجرک الله یا صاحب الزمان

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

۱۰۰ میفرستم🖤😭

دعا کنید برای خانوادم دلشون شکسته😭😭😭

اجرتون با خدا

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
۵۰تا  برام دعا کنید تا خدا نذاره شرمنده دخترم بشم😭

قبول باشه خواهری. 

انشا...  همون بش ک میخای بحق آبروی حضرت مادر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
@مادرمحمدوعلی   @گلابتوننن   @عطرنرجس1400   @اعتصامی  

سلام عزیزم قبول باشه

100تا صلوات میفرستم

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
۱۰۰ میفرستم🖤😭 دعا کنید برای خانوادم دلشون شکسته😭😭😭 اجرتون با خدا

قبول باشه ابجی. 

انشا... ک همیش دل خانواده ی عزیزت شاد وتنتون سلامت باش. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام مهربون قبول حق باشه انشا...  اجرتون باامام زمان(عج)

فدات🤗😘

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

سلام عزیزم یمدت طولانی نبودم خیلی دلم براتون تنگ شده بود🌹

ان شاالله قبول باشه 🌸

دیر رسیدم ولی منم ۱۰۰ تا میفرستم 

ان شاالله دل امام زمان عج الله ازمون راضی باشه بحق حضرت زهرا س🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم