2777
2789
عنوان

🖤هرچی ارادتته عزیزم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 63 پست
سلام عزیزم یمدت طولانی نبودم خیلی دلم براتون تنگ شده بود🌹 ان شاالله قبول باشه 🌸 دیر رسیدم ولی من ...

سلام رفیق خوبم. منم همینطور دلم واسه همتون تنگ شده. چقده نمازم داره ب تاخیر میفته وچقدقضاشدتواین مدت کاش دوباره چلمون شروع کنیم😔

قبول حق باشه انشا... 

انشا... ک همینطور باشه. 

شماکه  انشا.... راضی هستند. واقعابنده ی خوبی هستید. اجرتون باصاحب الزمان(عج) 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام رفیق خوبم. منم همینطور دلم واسه همتون تنگ شده. چقده نمازم داره ب تاخیر میفته وچقدقضاشدتواین مدت ...

علیک سلام عزیزدلم 🌼🌼

ان شاءالله اين هفته شروع ميكنيم نگران نباش گلم 🌹🌹

ن عزیزم اصلا اینطور نیست ☺️ 

خوبی ازخودته مهربون ❤️❤️

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علیک سلام عزیزدلم 🌼🌼 ان شاءالله اين هفته شروع ميكنيم نگران نباش گلم 🌹🌹 ن عزیزم اصلا اینطور نیس ...

سلام. انشا.... ک بهترینا نصیبتون بشه. 

فقط رفیقم من صبح تاظهر نت دارم شرمنده اگ دیر سر زدم ب گروه. ولی هستم امیدبخدا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام. انشا.... ک بهترینا نصیبتون بشه.  فقط رفیقم من صبح تاظهر نت دارم شرمنده اگ دیر سر زدم ب گ ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم .

اشکال نداره ان شاءالله ک‌‌ شبا میتونی 🌹🌹🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم