مهدی_آیدا مدیر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2257 عنوان 🖤هرچی ارادتته عزیزم🖤 | مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 63 پست بیاید امشب ب نیابت ازامام زمان (عج) صلوات بفرستیم وهدیه کنیم ب مادرشون حضرت زهرا(س) شاید دل آقامون یه کم آروم بگیره. اجرهمگی باخودآقا🖤 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 1400/09/26 | 18:21 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدی_آیدا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2257 سلام عزیزم یمدت طولانی نبودم خیلی دلم براتون تنگ شده بود🌹 ان شاالله قبول باشه 🌸 دیر رسیدم ولی من ... سلام رفیق خوبم. منم همینطور دلم واسه همتون تنگ شده. چقده نمازم داره ب تاخیر میفته وچقدقضاشدتواین مدت کاش دوباره چلمون شروع کنیم😔قبول حق باشه انشا... انشا... ک همینطور باشه. شماکه انشا.... راضی هستند. واقعابنده ی خوبی هستید. اجرتون باصاحب الزمان(عج) اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 سلام رفیق خوبم. منم همینطور دلم واسه همتون تنگ شده. چقده نمازم داره ب تاخیر میفته وچقدقضاشدتواین مدت ... علیک سلام عزیزدلم 🌼🌼ان شاءالله اين هفته شروع ميكنيم نگران نباش گلم 🌹🌹ن عزیزم اصلا اینطور نیست ☺️ خوبی ازخودته مهربون ❤️❤️ بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
مهدی_آیدا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2257 علیک سلام عزیزدلم 🌼🌼 ان شاءالله اين هفته شروع ميكنيم نگران نباش گلم 🌹🌹 ن عزیزم اصلا اینطور نیس ... سلام. انشا.... ک بهترینا نصیبتون بشه. فقط رفیقم من صبح تاظهر نت دارم شرمنده اگ دیر سر زدم ب گروه. ولی هستم امیدبخدا اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 سلام. انشا.... ک بهترینا نصیبتون بشه. فقط رفیقم من صبح تاظهر نت دارم شرمنده اگ دیر سر زدم ب گ ... سلام عزیزم خیلی ممنونم .اشکال نداره ان شاءالله ک شبا میتونی 🌹🌹🌹 بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم