2777
2789

اغا یبار من و مامان از مدرسه میومدیم 

یه مرد با ماشین قشنگ افتاد دنبالمون 

اول من نفهمیدم چون از مدرسه تا خونه حرف میزدم😂

مامانم گف بیا بریم تو این کوچه این مرده خونمون نشناسه

منم که میمیرم واسه این کارا رفتیم تو کوچه ۵ دقیقه وایسادیم

اومدیم دیدیم وایساده سر کوچه

مامانم رف پیاده رو منم تو وسط خیابون میومدم😂

قشنگ اورد ماشین نگه داشت جلوم 

یه پیرمرد بود با ماشین قشنگ😍😂یکم بد و بیراه گفتم 

داشتم در و میکوبوندم روش که در نگه داشت😑😂

بعد برگشتم به مامانم گفتم مامان قیافه اینو انگار سگه🤣

مامانمم میگف بیا ول کن 😂

یبارم با دوستم میومدیم از مدرسه یکی همین طور کنار ما میومد

قشنگ پشت سرمون بود یه دفعه برگشتم، بچم جوری خودشو گم کرد دلم براش سوخت😑😂

خیلی رویا به خودم بدهکارم💫👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄🙄😒

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

اووو اندازه تارای موهای سرم داشتم البته وقتی بادوستام بودم اینقدر جلف بازی درمیوردیم ک یه شهردنبالمون بودن یادش بخیرالان حوصله خودمم ندارم چ برسه …

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙

والا ذوق نداره استرس داره 

خدا لعنتشون کنه این مزاحمت رو

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

یکبار یک ماشین دنبال بود بعد من سرعت کم کرد اوت کنار بود یک دفعه با کوله سنگین زدم روی کاپوت داغون شد بعد من دوستم فرار کردیم 

پیاز هر چقدرم گرون بشه!نمیره قاطی میوه هادرست مثل آدم بی شخصیتتی که هر چقدر هم پولدار بشه بازم بی شخصیته…! هیچ مقداری از آرایش قادر نیست شخصیت را بپوشاندانتظار داشتن شعوراز بعضی ها مثل شرط بستنرو “خر” تو مسابقه اسب سواریه