2777
2789

تخصصیاشو چطوری بخونم 

چکار کنیم اخه فرانسوی و المانیشو. اگه فقط عمومی بدم چقدر کم میشه ازم؟؟؟؟ 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
عمومیا رو بچسبم
1
33%
تخصوصیا رو یاد بگیرم
2
66%
تخصصیارو نزنم اصن
0
0%

خودت انتخاب میکنی زبانی که امتحان میدی چی باشه 

انگلیسی ، فرانسوی یا چی

عمومی هاش خیلی سخت بود من یبار دادم.عمومی هاش از تحربی سخت تر بود 

خدایا متاسفم...لطفا مرا ببخش...دوستت دارم...سپاسگزارم🌱ceeport

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐وات؟ کنکور زبان کلا فقط ی درس تخصصی داره یا فقط انگلیسی یا فقط آلمانی یا فقط فرانسوی همه ک با هم نمیان :/ من ۵ درس خوندم دینی عربی ادبیات انگلیسی ( انگلیسی دو قسمت داره تو کنکورش ی عمومی ی تخصصی که سوالا هر دو مث همه هر دو قسمتم باید ج بدی

خودت انتخاب میکنی زبانی که امتحان میدی چی باشه  انگلیسی ، فرانسوی یا چی عمومی هاش خیلی سخت ...

کتبای عمومی چی بردارم؟ همون کتابای مدرسه خوبن؟ 

عربی جامع خیلی سبز دارم 

زبان عمومی هم شهاب اناری  کلاس زبانم میرم اما ترم 5 ام 

ادبیات هم  کتاب تست قراعت و ارابی. دیگه دینی هیچی ندارم چطوری بخونم بنظرت؟  خیلی استرس ارم

😐وات؟ کنکور زبان کلا فقط ی درس تخصصی داره یا فقط انگلیسی یا فقط آلمانی یا فقط فرانسوی همه ک با هم ن ...

من اصلا اطلاعی نداشتم برا همین تاپیک زدم که شما که بلدین کمکم کنید 

چطوری بخونم واسه دینی چه کتابی خوبه؟ 

بله 

کتبای عمومی چی بردارم؟ همون کتابای مدرسه خوبن؟ 

عربی جامع خیلی سبز دارم 

زبان عمومی هم شهاب اناری  کلاس زبانم میرم اما ترم 5 ام 

ادبیات هم  کتاب تست قراعت و ارابی. دیگه دینی هیچی ندارم چطوری بخونم بنظرت؟  خیلی استرس ارم

من اصلا اطلاعی نداشتم برا همین تاپیک زدم که شما که بلدین کمکم کنید  چطوری بخونم واسه دینی چه ک ...

گلم میدونی در آینده چه رشته هایی میتونی بری؟ بازار کارو اینا؟

من کنکور زبان دادم الانم زبان میخونم 

رشته سختیه

بازار کار آنچنانیم نداره

پس بهتره آگاهانه تصمیم بگیری

کتبای عمومی چی بردارم؟ همون کتابای مدرسه خوبن؟  عربی جامع خیلی سبز دارم  زبان عمومی هم ش ...

نه کتابای مدرسه کافی نیست اصلا 

برا همه درسات کتاب تست بخر...

کتاب زبان تخصصی شهاب اناری هم بخر 

واسه زبان عمومی هم شهاب اناری که داری خوبه

دینی میکرو گاج

ادبیات اون ۵ تا کتاب نشر الگو که موضوعی ان، رنگ جلدشون سبزه

کتاب عربیت خوبه 

فقط اینو بدون سخته کنکورش اصلا دست کم نگیر.. من دست کم گرفتم رفتم دیدم سطح سوالا خیلی بالاست

سوال های کنکورای سال قبلم حل کن تو خونه 

خدایا متاسفم...لطفا مرا ببخش...دوستت دارم...سپاسگزارم🌱ceeport
من اصلا اطلاعی نداشتم برا همین تاپیک زدم که شما که بلدین کمکم کنید  چطوری بخونم واسه دینی چه ک ...

ادبیات : دستور زبان و قرائت و ارایه و املا و لغت نشر الگو 

عربی : جامع میکرو خوبه 

دینی : جامع میکرو خوبه 

زبان : جامع مبتکران شهاب اناری

گلم میدونی در آینده چه رشته هایی میتونی بری؟ بازار کارو اینا؟ من کنکور زبان دادم الانم زبان میخونم& ...

دلم میخواد که رشته تدریسی یا مترجمی بخونم و در نهایت معلم زبان شم میدونم احتمال موفقیت نسبت به رشتههای دیگه کمتره اما من زبان دوس دارم و رشته های دیگه نمیتونم برم  

ادبیات : دستور زبان و قرائت و ارایه و املا و لغت نشر الگو  عربی : جامع میکرو خوبه  دینی ...

به نطرت از بین مترجمی و تدریسی کدوم بهتره و اینده داره؟ 

من تدریسی دوس دارم بنطرتون خوبه؟ 

نه کتابای مدرسه کافی نیست اصلا  برا همه درسات کتاب تست بخر... کتاب زبان تخصصی شهاب اناری هم ب ...

درسته حرفتو کاملا درک میکنم  خیلی خوبه که نطر دادین. 

بنطرتون زیر رشتهای زبان کدوم بهتره؟