2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد چندوقت ازمايش دادي و بالا نرفته هنو؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

با فاصله ی ۳ روز از دادم هر دو ۱۵۰۰ بودن بالا نرفته بود

٢ روز ديگه تكرار كن حتما ميره بالا عزيزم

من فاصله ازمايشام ٨ روز بود

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

با فاصله ی ۳ روز از دادم هر دو ۱۵۰۰ بودن بالا نرفته بود

تا جایی که من اطلاع دارم بتای بالای ۱۵۰۰ دیگه ارزش اندازه گیری نداره! یعنی دیگه مهم نیست و اصلا کیت های آزمایشگاهی اندازه‌گیری نمیکنن!!! 

اصلا مهم نیست! الکی نرو آزمایش بده! صبر کن هشت هفته برو سونوی قلب بده و خیالت راحت

یعنی دیگه بالا نره مهم نیس؟

نه اصلا ممکنه قابل اندازه گیری هم نباشه.

میتونی از پزشکت هم سوال کنی. سر خود رفتی آزمایش دادی؟ چون احتمالا اگه لازم بود دکتر واست سونو مینوشت نه آزمایش!

یه توصیه خواهرانه دارم واست، سعی کن استرست رو کم کنی..‌‌‌‌‌‌‌خودت رو مشغول کنی... منم مثل شما تو دوران بارداری و بچه داری خیلی استرس داشتم و همه چی رو سرچ میکردم و... الان پسرم به لطف خدا سه ساله هست ولی صحبت نمیکنه و به نظرم مضطرب هست... سعی کن تا جایی که میتونی بدون استرس باشی تا هم از دوران شیرین بارداری لذت ببری و هم بعدا نینیت راحت و آروم بزرگ بسه

نه اصلا ممکنه قابل اندازه گیری هم نباشه. میتونی از پزشکت هم سوال کنی. سر خود رفتی آزمایش دادی؟ چون ...

حرفاتو واقعا قبول دارم 

تو این مدت دنیا برام تنگ شده بحدی نگرانم که فقط تاپیک های بارداری پوچ ک سقط رو میخونم اخه دکترمم حرفای امیدوار کننده ای نزد

در تعجبم اگه حرفای دکترم درسته چرا سقط نمیکنم حتی لکه بینی ندارم