2777
2789

سلام عزیزای دلم خیلی حالم بده فردا سونو دارم یه سونوگرافی خوب توی منطقه یک سراغ دادید که طرفای میدون دانشگاه باشه نمیدونم کجا باید برم برای سونو

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دکتری ی جارو پیشنهاد میده 

میخوام نزدیک باشه و خوب نمیتونم زیاد سوار ماشین بشم دل درد شدید میگیرم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
من شرق تهرانم ولی اینجا از خانوماک پرسیدم بهم خورشید و معرفی کردن  رفتم اونجا عالیی بود

ممنونم عزیزم راستی هزینه اولین سونو چقد شد

سلام ببخشیدتاپیک قبلی که جوابموداده بودید چی جوابمو داده بودید سریع ترکید تاپیکه نتونستم بخونم

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
سلام ببخشیدتاپیک قبلی که جوابموداده بودید چی جوابمو داده بودید سریع ترکید تاپیکه نتونستم بخونم

عزیزم یادم نیست تاپیک قبلی درباره چی بود

چندهمسری

چندتا پست گذاشتم نمیدونم کدوم رو میگی عزیز دلم

چندتا پست گذاشتم نمیدونم کدوم رو میگی عزیز دلم

نمیدونم والاولی بازگردند دیدم پست گذاشتین وتاپیکم ترکیده من یه جاگفته بودم به یکی که ازکجامیدونی جمعیت مردابیش تراززناهست

نمیدونم والاولی بازگردند دیدم پست گذاشتین وتاپیکم ترکیده من یه جاگفته بودم به یکی که ازکجامیدونی جمع ...

اونو که من نبودم یکی دیگه بود آمار داده بود برای سرشماری یکی از سالها که تعداد مردا بیشتر بودن

اونو که من نبودم یکی دیگه بود آمار داده بود برای سرشماری یکی از سالها که تعداد مردا بیشتر بودن

آهان پس چیزه خاصی نبوده

آهان پس چیزه خاصی نبوده

نه عزیزم