2777
2789
عنوان

خواهرم بهم گفت نمیتونی

562 بازدید | 42 پست

خب من یازدهم تجربی ام

دهم مجازی گذشت صفرصفرم

و الان موندم چیکار کنم

چندروز پیش داشتم با آبجیم حرف میزدم 

میگفت تو ک صدرصد تهران نمیاری

بعدم انقد خودشو قبول داره ک نگو

از نظر مالی مشکلی ندارم و منابع و آزمون هم اوکیه

فقط موندم چطور بخونم

چیکار کنم 

انگیزه ندارم🥲

عجب خواهری😒

راجب افکار و هدفهات باهاش صحبت نکن‌

مشکلی مالی نداری خب برو یه مشاور خوب کلاس هارو ثبت نام کن و بشین اساسی بخون 

قبول میشی ب خودت تلقین نکن که نمیتونی 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسابداری آزاد میخونه بعد چندسال یعنی دیپلمشون نیمه کاره مونده بود

بش بگو تو تونستی واس هممون بسه  

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
عجب خواهری😒 راجب افکار و هدفهات باهاش صحبت نکن‌ مشکلی مالی نداری خب برو یه مشاور خوب کلاس هارو ثب ...

یچیزی بگم 

الان ک فکر میکنم

کلا همش همینطوری بهم میگه

بابام چندوقت پیش بهم گفت بهت حسودیش میشه 

یچیزی بگم  الان ک فکر میکنم کلا همش همینطوری بهم میگه بابام چندوقت پیش بهم گفت بهت حسودیش می ...

بجای اینکه با حرفهای اون بی انگیزه بشی باید انگیزه بگیری تا بعد قبولی ضایعش کنی 

بابات درست میگه فقط یه آدم حسود میتونه اینجور حرفارو بگه

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
اصلا تو قید و بند کنایه زدن و اینا نیستم ک ی ساعت بشینم باهاش سروکله بزنم🤐

ولی من خییییییییلی هستم😂😂😂توهم جوابشو بدی اونم میفهمه درست نیست که بگه

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
بجای اینکه با حرفهای اون بی انگیزه بشی باید انگیزه بگیری تا بعد قبولی ضایعش کنی  بابات درست می ...

آخه احساس می‌کردم بابام تو این موضوع اشتباه میکنه مگ میشه خواهر آدم اینطوری آخه🙂🤐

آخه احساس می‌کردم بابام تو این موضوع اشتباه میکنه مگ میشه خواهر آدم اینطوری آخه🙂🤐

حسادت ربطی ب نسبت های خونی نداره 

یه حسود ممکنه ب هرکسی حسادت کنه

خیلی بده بی انگیزه بودن

من قبلنا خیلی درسخون بودم الان اصلا حوصله هبچی ندارم

البته به خاطر مامانم اینجوری شدم دوماهه مامانم نمیتونه راه بره پاهاش بی حس شده دوتا خواهر کوچکتر از خودم دارم مدرسه هن نرفتم غایب بودم ولی مجبورم امتحانات برم کاش بشه نمراتم کمتر از ۱۰ نشه یا خدااا