2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو باید بدی دست داداشات شلوارشو بکشن سرش

شوهر من نه گلم😅😅تو تاپیک یه کاربری بودم حاملس شوهرش سر صبحونه زدتش و ظرفا رو شکونده بود ..اعصابم خرد شد.

بی منم میشه...
با این حرفت معلوم شد خودت از منطق بی بهره ای

ی نگاهی اگه به خودت و همجنسات بندازی کاملا برات مشخص میشه مردا مث بچه ها هستن واسهمین سطح شعوری پایین دارن تا وقتی که به پنجاه برسن اونموقع تازه عاقل میشن امتحان مجانیه فقط ی سرچ کوچیک تو دوست و اشنا لازم داره

مرد خوب نداریم عشقم همه چی از دور خوب و خوشگله وقتی بهش نزدیک میشی تازه زشتیاش دیده میشه

حالا کاری ندارم خودش نیس ولی خداش هست شوهرم مرد خوبیه من ازش بدی ندیدم خداییش.مشکلات زندگی هست ولی به نظرم مرد باید سنگینی زندگی رو به دوش بکشه و خانوادش تو آرامش باشن

بی منم میشه...
شوهر من نه گلم😅😅تو تاپیک یه کاربری بودم حاملس شوهرش سر صبحونه زدتش و ظرفا رو شکونده بود ..اعصابم خ ...

خو دیگه کلا همچین مردیو باید بدی تا حد مرگ بزننش😂

ینی چی کتک 

من اصلا نمیتونم بپذیرم یکی منو بزنه بمونم باهاش زندگی کنم

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
حالا کاری ندارم خودش نیس ولی خداش هست شوهرم مرد خوبیه من ازش بدی ندیدم خداییش.مشکلات زندگی هست ولی ب ...

خب پس شما جز استثناها هستی چون من از هرکی پرسیدم پشییییییمون از ازدواجش انشالله روز بروز خوشبخت تر بشی

خو دیگه کلا همچین مردیو باید بدی تا حد مرگ بزننش😂 ینی چی کتک  من اصلا نمیتونم بپذیرم یکی منو ...

حیف واقعا .به دخترامون باید یاد بدیم از حقشون دفاع کنن

بی منم میشه...
خب پس شما جز استثناها هستی چون من از هرکی پرسیدم پشییییییمون از ازدواجش انشالله روز بروز خوشبخت تر ب ...

سلامت باشی گلم. شاید از لحاظ اقتصادی تو فشار باشیم ولی از نظر اخلاقی مرد خوبیه.ان شاءالله خدا بقیه رو هم سر به راه کنه😊😊

بی منم میشه...