2777
2789

سلام 

این اولین تاپیکیه که میزنم، 24 سالمه و مهندسی صنایع خوندم. حالا این خیلی مهم نیست. چون نمیخوام توی این حوزه کار کنم.

حمل بر خودستایی نباشه، من صدای خوبی دارم یه چیزی تو مایه های گوینده های اخبار، توی هر جمعی که میرم صحبت کردنم توجه ها رو جلب می کنه :)))) اینو همیشه می گن که چقدر زیبا صحبت می کنی، دایره واژگان قوی دارم و خلاصه که دوست دارم شغلم مرتبط با این استعدادم باشه.

از شما خواننده های عزیز می خوام بیاین یه طوفان فکری راه بندازیم درباره ی اینکه از این استعداد چه شغلایی رو میشه کشید بیرون.

از وقتی کرونا اومده وارد شغلایی شدم که فقط برای درآمد(اونم نه چندان زیاد) بوده، الان واقعا خسته شدم و دلم می خواد برم سراغ یه کار درست حسابی

مشاغل صدا و سیما رو پیشنهاد ندید لطفا، بنا به دلایلی نمیتونم اونجا کار کنم.

ممنون از هم فکریتون. اگه جواب بدید جبران میکنم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدا سیما ناراحت نشه ؟ 

منظورت رو متوجه نشدم عزیزم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.