2777
2789

ب شوهرم توزندگی اعتمادچندانی ندارم مهریه ونفقه هم ندارم توروخدانصیحتم نکنین....ماهیانه بهم بادوتابچه۱۰۰هزارتومن پول میده یارانه و‌....هم خودش برمیداره من بااین چندرغاز چ غلطی میتونم برای آیندم؟؟؟دوتابچه کوچیک دارم ک لباسامونم از لباسای کهنه خاله وفامیل اینامیگیرم میپوشیم کلالباس نمیخورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴میلیون که۳و۵۰۰میره قسط ماشین واجاره

خوب عزیزم داستان رو کامل بگو

از ۳۵۰۰ چی می مونه که تقسیم کنید😐

تحمل کن انشالله سختی میگذره

صلوات زیاد بفرست به نیت ادای قرض

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
خوب عزیزم داستان رو کامل بگو از ۳۵۰۰ چی می مونه که تقسیم کنید😐 تحمل کن انشالله سختی میگذره صلوات ...

بله زیاد نمیمونه اما شوهرم ادم قابل اعتمادی نیست میخوام برای اینده بچه هام چیزی سرهم کنم امانمیدونم چکارکنم کارتوخونه هم کسی نمیخواد بافتنی بلدم اما کسی سفارش نمیده الان همه بافندن.دلم برای بچه هام میسوزه ن شکمشون خوبه ن لباسشون.شوهرم کلا انگار طلاق عاطفی گرفتیم 

بله زیاد نمیمونه اما شوهرم ادم قابل اعتمادی نیست میخوام برای اینده بچه هام چیزی سرهم کنم امانمیدونم ...

چیزهای سبک بباف

مثل اسکاچ و لیف بچه و لیف عروس دوماد

یه نمونه بذار تو گروه خانوادگیتون تو واتساپ

بعد سفارش بگیر

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍