2777
2789
عنوان

کی رو هیچوقت حلال نمیکنید چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 4327 بازدید | 171 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر اینا ک اهمییت ندارن زندگی پر از چیزای مهمه عزیزم خودتو برا کسایی ک حتی نمیدونی کین ناراحت ن ...

نه بابا ناراحت نمیشم😅 خودم به اندازه کافی مشغله دارم ولی هیچ وقت نمیتونم ببخشمشون حتی اگه بعدش عذرخواهی کنن

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

یا خدا  عزیزم چقدر سخت !!

خیلی پسرم دو سالو نیمش بود خیلی زجر کشید خودمم  بدترین ضربه تو زندگیم بود 

رفتی و جا مونده عطرت تو این خونه            نیستی و بعد از تو از من چی میمونه

پدرشوهرم چون ناعادلانه ارثشو تقسیم کرد.وقتی زنده قسمت زیادی از اموالش زد بنام دوتا پسرش،بعد از مرگش هم از بقیه اموال ارث بردن.شاید قانپنی درست باشه اما شرعی درست نیس.

دوتا برادرشوهرم.

داداشم.

شوهرم ک با اعتیاد و بیکاری و تنبای زندگی و جوونیمو ب باد داد.

خدایا چقد خشم و کینه جمع شده توی دلم😔

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
خیلی پسرم دو سالو نیمش بود خیلی زجر کشید خودمم  بدترین ضربه تو زندگیم بود

معلومه 

احتیاج به گفتن نیست خیلی سخته 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
راستش رو بخوای بدی دیدم از یه سری ادما.. یه سریا که باعث شدن یه شبایی رو تا صبح گریه کنم... ولی همشو ...

من اصلا کینه ای نداشتم نسبت به اولی  چون من عاشق کس دیگه شدم و خوشبخت شدم ولی ببین وقتی میفهمی چند سال واسه کسی گریه کردی و بعدا بفهمی اونم عاشقت بوده فقط مادرش  بی هیچ دلیلی مانع پسرش شده و بعد که فهمید من نامزد کردم اومد‌خواستگاریم واقعا ناراحت شدم  دومی هم نامزدم و خونواده ش بودن. من که جدا شدم خونواده ش میدونستن روانیه  حتی پدرش گفت از برگ گل پاکتری پسرم دیونه س و بی لیاقت بعدا هزار ها بار پشت سرم هرزه گفتن به من به مادرم که البته حرفشون ارزشی نداره چون ما شناخته شده ایم 

عروسمون  واگذارش کردم ب خدا  خدا خودش ذات خرابش رو میشناسه که داغ مادر شدن رو به دلش گذا ...

نگو تو رو خدا اینو مادر شدن یا نشدن کسیو هیچوق عذاب خدا ندون عزیزذلم.میدونم شایذ خیلی اذیتتون کرذه.

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

داییم 

زن داییم 

اشکمو در اوردن بی شخصیت ها ولی درس خوبی گرفتم که هیشکی ارزش نداره گریه کنم  

البته من زهر خودمو بهشون همه جوره میزنم تا بفهمن با بد کسی در افتادن 😍😄 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀

من خیلی ها رو حلال نکردم ونمیکنم نفهمیدم چه جوری زندگی کردم بس گند زدن به زندگیم ولی از همه بیشتر زن دادشم رو هرگز حلالش نمیکنم چنان داغی گذاشت رو دلم ولی به خاطر برادرم دم نزدم ولی  هرگز کسی رو نفرین نکرده بودم اینو میکنم

میگم الهی هیچ وقت از ته دل نخندی 😔😔😔

توروخدا اینجوری نگو ی لحظه دلم گرف الهی ک خدا بهش بچ بده هرکاریم کرده باشه بخشش از بزرگونه 

بعضی از کارها هرگز هرگز هرگز قابل بخشش نیست

هرکسی لایق مادر شدن نیست

خدا نیاره اون روزی که بخواد بچه دار بشه 

فعلا که حسرتش ابدی به دلشه