2777
2789
عنوان

کی رو هیچوقت حلال نمیکنید چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 4327 بازدید | 171 پست
نگو تو رو خدا اینو مادر شدن یا نشدن کسیو هیچوق عذاب خدا ندون عزیزذلم.میدونم شایذ خیلی اذیتتون کرذه.

بحث عذاب نیست 

بحث لياقته

مادر شدن لیاقت میخواد 

بچه تربیت میخواد 

هرکسی لایق مادر شدن نیست 

خدا لعنتش کنه

پدرشوهرومادرشوهرمو که حسرت دیدن بچهاموبه دلم گذاشتن

کسانی ک پشت سرم حرف زدن وقضاوتم کردن

الهی خداهمین روزا فاطمیه زندگیشونوسیاه کنه وهیچ وقت روزخوش نبینن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اسمش حلال کردن هست یا نه ولی اون کسی که نخواسته خوشحالی من و شوهرمو ببینه دعا انداخته خونمون ولی اشکال نداره خدای من بزرگتر از هر چیزیه 

اصالتا اهل #شیرازم  ❤️😍 دلوان دختر خوشگلم 😍
من اصلا کینه ای نداشتم نسبت به اولی  چون من عاشق کس دیگه شدم و خوشبخت شدم ولی ببین وقتی میفهمی ...

آخی عزیزم... میدونم چی میگی.. ولی فکر کردن به حرفای اون ادما و یاداوریش خودتو اذیت میکنه.. ببخش. قاضی فقط خداست این که بقیه چی میگن اصلا مهم نیست.. نمیدونم بقیه ادما چطورن ولی خودم نمیتونم دعای بد برای کسی کنم حتی اگر دشمنم باشه.

توروخدا اینجوری نگو ی لحظه دلم گرف الهی ک خدا بهش بچ بده هرکاریم کرده باشه بخشش از بزرگونه 

بحث بچه جداست نفرین این طوری خوب نیست ولی نمیدونید دل شکستن واذیت یکی به این راحتی قابل بخشش نیست بخشش از بزرگانه ولی مونده چه جورشکسته باشی آیا جایی برای بخشش مونده من دوستمونو درک کردم زد داداشم چنان منو شکست که خودم صداشو شنیدم با این که من در حقش خیلی لطف کرده بودم

بحث عذاب نیست  بحث لياقته مادر شدن لیاقت میخواد  بچه تربیت میخواد  هرکسی لایق ماد ...

خدا ب هردوتون ارامش بده 

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
تاحالا نشده ازکسی نگذرم  من مشکل مالی ندارم خداروشکر به لطف تلاش همسرم ولی ازبرخی مسولین نمیگذ ...

دقیقا حرف حق رو گفتی گاهی تو دلم میگم یعنی اون دنیا اینا میان تا از ما حلالیت بگیرم بعدش میگم نه بابا اونجا هم پارتی پیدا میکنن خدا خیرشون نده اینقدر حق من وبچه هام خورده شد😔

زیادن 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
آرامش رو ازم گرفته  واگذارش کردم به خدا  لحظه لحظه زندگیش خواب و بیداریش سرشار از رنج و ...

حالا خودش هیچ زخم زبان بقیه منو بدتر میشکنه هم میگن ما ذات اونو میدونستیم تو احمق بودی وحرف ما رو قبول نمیکردی این بدتر عذابم میده