2777
2789
عنوان

کی رو هیچوقت حلال نمیکنید چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 4327 بازدید | 171 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم کلاس پنجمم که اعتماد ب نفسو اینقدر اورده پایین همش گریه میکردم یکی از دوستای سابقم دیگه فکر ن ...

معلم جغرافی منم ازش متنفرم اما حلالش میکنم چون فوت کرد 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

ادمایی که تو فضای مجازی بخصوووص اینجا ، توهین کردن اونم بدون هیچ دلیلی . بارها شده ی نفر تاپیک میزنه نظرت رو بدون هییییچ بی احترامی میگی و بعدش با کلمات زشت که لایق خودشونه ، حرف میزنن . 

ادمی که آرامش زندگیمون رو تو بهترین سالهای عمر ازمون گرفت . 

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

معلم جغرافی منم ازش متنفرم اما حلالش میکنم چون فوت کرد 

من حتی اگر فوت کنه هم نمیبخشمش

ضربه روحی بدی بهم زد

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

همه رو بخشیدم ولی خب خدا سزای هر کسیو میده

فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/
مدیر مدرسه ای که بچه بودم زد تو گوشم سر هیچی حالم ازش بهم میخوره

واقعا بعضی از مدیر ها و معلم هارو درک نمیکنم منم از مدرسه بیزارم خداروشکر که تموم شد حتی الان هم که چندساله ک تموم شده فکر کردن به اون روزا عصبیم میکنه

راستش رو بخوای بدی دیدم از یه سری ادما.. یه سریا که باعث شدن یه شبایی رو تا صبح گریه کنم... ولی همشون رو حلال کردم.. بخشیدم که خدا هم منو ببخشه.. وقتی خدا با همه بزرگیش میبخشه من چطور میتونم نبخشم.. حلال کردم تا دل خودمم اروم بگیره و کینه کسی به قلبم نباشه.. شما هم اگر میتونی حلال کن تا به ارامش برسب

قاتل شوهر سابقم تا اخر عمرم نفرینم پشت سر خودش  بچه هاشه  کسایی ک راجبم حرف زدن و قضاوتم ک ...

یا خدا 

عزیزم چقدر سخت !! 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
ادمایی که تو فضای مجازی بخصوووص اینجا ، توهین کردن اونم بدون هیچ دلیلی . بارها شده ی نفر تاپیک میزنه ...

سخت نگیر اینا ک اهمییت ندارن زندگی پر از چیزای مهمه عزیزم خودتو برا کسایی ک حتی نمیدونی کین ناراحت نکن