2777
2789
عنوان

کی رو هیچوقت حلال نمیکنید چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 4327 بازدید | 171 پست

قاتل شوهر سابقم تا اخر عمرم نفرینم پشت سر خودش  بچه هاشه  کسایی ک راجبم حرف زدن و قضاوتم کردن  

رفتی و جا مونده عطرت تو این خونه            نیستی و بعد از تو از من چی میمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم کلاس پنجمم که اعتماد ب نفسو اینقدر اورده پایین همش گریه میکردم

یکی از دوستای سابقم

دیگه فکر نمیکنم کسی باشه

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

جاری و دخترشو دلمو بدشکستن

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

صابخونه قبلیمو.ک باردار بودم هفت ماهه از خونه بیرونم کرد و تهمت دزدی هم بهم زد چون من غریب بودم تو شهرشون.بعدیشن دوستم ک ب تازگی متوجه شدم یکسال عروسکش بوذم و تا تونست پشتم گفت تهمت زد .باش قطع رابطه کردم.بقیه هم هستن اما نمیگم بخشیدم اما دلمم باشون صاف نیس

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

کلا نه حلال می‌کنم 

نه حلالیت میخوام 

زندگی من و بقیه یه باره که گند بزنیم یا گند بزنن بعد بگیم خلال کن یا کردم 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود