2777
2789
عنوان

کی رو هیچوقت حلال نمیکنید چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 4327 بازدید | 171 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم بیشعور و از خود راضی هست هیچ گوهی تو زندگیش نداره فقط با حاملگیش میخواست منو درده بده

اصلا نبايد خودت رو ناراحت كنى.منم مثل شما بچه دار نميشم.تا حالا پيش نيومده كسى بخواد بسوزونتم.ولى مطمانم اگه كسى بخواد به اين دليل ناراحتم كنه اصلا ناراحت نميشم.ناراحتى شما صد در صد اون رو خوشحال ميكنه.وقتى ببينه بيتفاوتى خودش بيشتر ناراحت ميشه

بخشیدن با حلال کردن فرق داره!!!   شما می تونی یکی ببخشی ولی حلالش نکنی!!!     بخشیدن ...

نمیدونستم پس من پرستارهایی که من رو نابینا کردند، هم بخشیدم هم حلال کردم!
فکر میکردم بخشیدن همون حلال کردن باشه!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
وای چقد وحشتناک و بد خیلی سخته واقعا بخشنده ای یه سوال شما نابینا هستید چطور با گوشی کار میکنید؟&nbs ...

تشریف بیارین تاپیکم با این عنوان:
صفحه خوانها، راهکار استفاده از کامپیوتر و موبایل بدون نیاز به دیدن.
البته افراد نابینا سالهاست دارند موبایل لمسی هم استفاده میکنند.
ولی من هنوز خیلی بلد نیستم و تازه میخوام یاد بگیرم.
من با لپتاپ فقط فعلا کار میکنم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
من كارى به مشكل شما و زن داداشت ندارم.شايد كاملا حق با شما باشه و زن داداشت خيلى خيلى بهت بد كرده با ...

مگه من اونا رو گفتم؟ 

حقی گردنم نیست که حلال کنن یا نکنن

چرا آدم هر حرفی رو باید به خودش بگیره؟ 

مگه اونا زن داداشم هستن؟ 

یا تمام ویژگی های زن داداشم رو دارن؟ 

عروسمون  واگذارش کردم ب خدا  خدا خودش ذات خرابش رو میشناسه که داغ مادر شدن رو به دلش گذا ...

نگو اینجوری!!!    خیلی ها هستند که آدم های خوبی هستند ولی بنا به دلایل بسیار نمی تونند بچه دار بشن!!!   

خب مگه من اونا رو گفتم؟  من عروس خودمون رو دارم میگم

می دونم!!!   ولی اینجوری برداشت می شه که ممکنه اونهایی که بچه دار نمی شن حتما یه جایی یه ظلمی به کسی کردند!!!!!

البته دقیقا خودم هم تو موقعیت شما هستم!!!!😪😪😪

می دونم!!!   ولی اینجوری برداشت می شه که ممکنه اونهایی که بچه دار نمی شن حتما یه جایی یه ظلمی ب ...

جمله ای که یک فرد مینویسه ممکنه 1000 نفر هزار برداشت ازش داشته باشن 

اون دیگه نگرش خود اون فرد هست 

نمیشه تغییرش داد 

خدا نگذره از آدمای مسموم 

من که نمیگذرم 

خیلی گریه کردم خودم تو خونه حبص کردم تا حد جنون رسیدم بهم میگفت زن نازا باشه تکمیل نیست برو از پرورش ...

ای عزیزم خیلی بد کرده خیلی بیشعور بوده انسان بی لیاقت اول کاش شعور مادر شدن داشت انشاله که مادر میشی توهم نا امید نشو 

منشیم و دوس پسراش که کارمو بی برکت کردن و ابرومو بردن و بدبختم کردن

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو