2777
2789

کسی بوده بعد از کرونا پلاکت خونش افت کنه؟ بعد رفته بالا یا تا همیشه همینجوری میمونه؟ 

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرونا کلا ۷ مدل داره 

هرکدومشونم یه گند میزنن به بدن  انسان 

یه سری لوله های گوارشی رو داغون میکنن یه سری کلیه هارو  یه سری خون  رو 

یه سری مو 

یه سری هم اعصاب و روان 

اره مامان منودوبار خوابیده سر پلاکت خون بیمارستان

به خاطر کرونا اینطور شدن. بعد پلاکتشون اومده بالا یا وابسته به دارو میمونن دیگه؟ 

کرونا کلا ۷ مدل داره  هرکدومشونم یه گند میزنن به بدن  انسان  یه سری لوله های گوارشی ...

لعنت به کرونا. حالا من موندم که افت پلاکتم میتونه از کرونا باشه؟ اصلا نرمال میشه؟ 

من بویایی چشایی نداشتم تا سه ماه عصب و افسرده هم شدم. الان که اینو گفتی فک کنم منم کم خونی گرفتم همی ...

بلا دور باشه عزیزم یه چکاپ بده

به خاطر کرونا اینطور شدن. بعد پلاکتشون اومده بالا یا وابسته به دارو میمونن دیگه؟ 

وقتی واکسن زدش  یهو علائم نشون داد عین  سرماخوردگی و قند خونش هم رفت بالا  کرونارو گرفته بود 

بعدش خوابوندیم بیمارستان ۱۱ روز بیمارستان بود  و آمپولای کرونا رو میزد  از بینیش خونم میومد 

اومد خونه سه ماه تو خونه بود دیدیم هی ضعیف تر میشه و کلیه هاشم درد میکنه همش 

بردیمش بیمارستان هاشمی نژاد ونک  گفتن که پلاکت ۷ خون پایین و کلیه هاشم داره پروتئین دفع میکنه 

۱۵ روز بستری شد بهش پلاکت میزدن  و کلیه هاشم درمان کردن 

الان اومده خونه ۱ ماهه  ولی دکتر بهش آمپول های قوی خونسازی داده هر هفته یه دونه داخل سرم میزنه 

وقتی واکسن زدش  یهو علائم نشون داد عین  سرماخوردگی و قند خونش هم رفت بالا  کرونارو گر ...

بلاشون دور باشه. خدا رو شکر بهتر شدن. منم واکسن زدم یه هفته بعدش کرونا گرفتم. بعد از یه ماه و نیم از بهبودی رو پام کبودی دیدم ازمایش دا م گفتن پلاکتت 75000.یه چکاپ دستی کردن گفتن 133000_143000شده.الانم دارو دادن ولی تا نوبت چکاپ بعدی برسه از استرس نابود شدم. که نکنه چیز بدخیم دائمی بشه