2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاین

162 بازدید | 18 پست

بچه ها من مریض شدم رسما دوهفته افتادم قبلش میخوتدم اما خب عقب افتادم تازه خوب شدم اعصابم خورده خیلی نا امیدم نمیدونم چیکار کنم دیگه دارم دیوونه میشم تاحالا انقدر نامید نبودم دیگه حس میکنم واقعا نمیشه نمیدونم چیکاروکنم 

عزیزم بازه ی دی برای مروره کسی چیز جدید نمی‌خونه شما تو این بازه عقب افتادگی هاتو جبران کن میرسی

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بازه ی دی برای مروره کسی چیز جدید نمی‌خونه شما تو این بازه عقب افتادگی هاتو جبران کن میرسی

میشه توضیح بدید آخه ما تازه دهمو تموم کردیم و بخشی از یازدهم یعنی همه تموم کردن دارن مرور میکنن؟؟؟

میشه توضیح بدید آخه ما تازه دهمو تموم کردیم و بخشی از یازدهم یعنی همه تموم کردن دارن مرور میکنن؟؟؟

همه معمولا یه پایه رو میخونن با نیمه اول دوازدهم ولی من خودمم دهم و نصف یازدهم و خوندم 

تا ۲۴ دی همه چیزایی ک خوندنو دوره میکنن طبق آزمون قلم چی و چیز جدید نمی‌خونه بعد دوباره دوره ک تموم شد مطالب جدید و شروع میکنن

عزیزم خیلیا از الان شروع میکنن شاید از اونی ک ۲ سال خونده و جونی باش نمونده جلو میزنن ...

کسایی ک با آزمون قلم چی میخونن و درست و اصولی از اول خونده بازه ی دی ماه بازه ی مرور و تسلطه

همه معمولا یه پایه رو میخونن با نیمه اول دوازدهم ولی من خودمم دهم و نصف یازدهم و خوندم  تا ۲۴ ...

من چون پشت کنکوریم به دلایلی نتونستم خوب تموم کنم و کنکورمو خوب بدم الان درسا برام جدید نیستن اصلا دارم اصولی تر میخونم و تست میزنم برا همین تا آخر دی هم پایه هم دوازدهم رو تموم میکنم و خلاصه نویسی میکنم و نصف تست های هر فصل از هر کتابو میزنم تقریبا ک بعدش برم واسه مرور و خوندن بیشتر بخدا من کنکور تنها راه زندگی کردنمع خیلی مسخرم کردن دو ساله می‌خوام تا کنکور شیش بار درسارو درست و اصولی بخونم به امید خدا یه رشته خوبیو بیارم همشم برا همه کنکوریا دعا میکنم ایشالا هممون موفق بشیم