2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دقیقه داغم یه دقیقه سرد 😂😂

ممنون عزيزم اخه توى نت نوشته هركس دست وپاش داغ باشه بچه دخترميشه ميخواستم ببينم چقددرسته

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
ممنون عزيزم اخه توى نت نوشته هركس دست وپاش داغ باشه بچه دخترميشه ميخواستم ببينم چقددرسته

نه زن داداشم دائم داغ میشد دوقلو پسر داشت

من سر اولی داغ میشدم دختر بود

اصلا ربطی ب علایم نداره

من ریخته ام‌ در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و‌حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️
خداحفظش كنه عزيزم دست وپاتون سرده؟؟ياخودتون سردتون ميشه

فدات 

من خیلی گرمایی بودم ولی تو بارداری خیلیی سرمایی شدم 

هم خودم سردم بود هم دست و پام ب شدت یخ  

حالا دست و پات سرد میشه یا گرم؟

دخملی  میخوای یا پسر؟

نه زن داداشم دائم داغ میشد دوقلو پسر داشت من سر اولی داغ میشدم دختر بود اصلا ربطی ب علایم نداره

اخه ميگن اگه بدن داغ باشه دست وپاسرد پسره ولى بدن سردباسع دست وپاداغ دختره منم سردخترم همش سردم ميشد ولى پاهام هميشه تب داشت

فدات  من خیلی گرمایی بودم ولی تو بارداری خیلیی سرمایی شدم  هم خودم سردم بود هم دست و پام ...

من يدونه دختردارم اينم ناخواسته باردارشدم دوست داشتم پسرباشه چون سزارينى هم هستم زايمان سخته ولى پاهام شبابه شدت ميسوزه ازتب سردخترم  هم همينطورميشدم بازهرچى خداصلاح بدونه