2777
2789
عنوان

سوره البروج

5470 بازدید | 7 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

من یک هفته اس سوره بروج رو برای بستن زبون دشمن میخونم 

توی این ی هفته یعنی از وقتی سوره رو میخونم عصبی شدم وحشتناک ، طوری که سرکار با همه دعوا میکنم و سردردهای شدید میگیرم 

ی نفر بهم گفت ممکنه برات دعایی بستن 

میخوام نظر شما رو بدونم 

من چندتا دعا بلدم که رد خور نداره برای بستن زبون دشمن

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندتا دعا بلدم که رد خور نداره برای بستن زبون دشمن

عزیز ممنونم از پاسخوگییت 

من ی نفر هست تو زندگیم ک همیشه در حال بدگویی منه و جالب اینجاست همه حرفشو باور میکنن و میترسن ازش 

منم سوره البروج رو ب این نیت خوندم 

اما سردرد های شدید میگیرم و پرخاشگری میکنم 

نمیدونم چرا اینجور شدم

عزیز ممنونم از پاسخوگییت  من ی نفر هست تو زندگیم ک همیشه در حال بدگویی منه و جالب اینجاست همه ...

یه نماز هست بعد از نما مغرب و عشای اول وقت . یه نماز دور کعتی مثل نماز صبح میخونی بعد این دعا ور میخونی

یا شَدِیدَ الْمِحَالِ یا عَزِیزُ أَذْلَلْتَ بِعِزَّتِكَ جَمِیعَ مَا خَلَقْتَ اكْفِنِی شَرَّ فُلَانٍ (به جای فلانٍ اسم را بگویید) بِمَا شِئْت

این نماز خیلی قویه و مجرب من خودم بارها خوندم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
عزیز ممنونم از پاسخوگییت من ی نفر هست تو زندگیم ک همیشه در حال بدگویی منه و جالب اینجاست همه حرفشو ب ...

سلام عزیز سردردهاتون واقعا بخاطر سوره قرآن بود چه شد بلاخره ؟

گاهی اوقات فقط به آسمان نگاه میکنم لبخند میزنم و میگویم: خدایا میدونم کار تو بود ممنونتم  
سلام عزیز سردردهاتون واقعا بخاطر سوره قرآن بود چه شد بلاخره ؟

اگه دعا داشته باشی یا خدایی نکرده طلسم دفینه هرچی مربوط به این ها باشه چون با خوندن قرآن نماز داری جن با شیطان از خودت خونت دور میکنی این اتفاق میفته باید مقاوم باشی