2777
2789

سلام دوستان اول تاپیک های قبلی تا صفحه ی آخر بخونین

طبق تجربه میگم و جاهایی که رفتم 

نمازه باطل السحر که برای حضرت زهراس بخونین حالتون بهتر میشه ولی دعایی که توی سایت دایی ابراهیم آخرش گفته اصلا نخونین چون با چیزی که توی مفاتیح اومده فرق داره 

نمازه واقعا برای سحر اثر داره اثرش کمتر میکنه 

ولی لطفا یه عده نگن طلسم وجود نداره چون واقعا وجود داره 

با اینکه پیش یه سید رفتیم دعایی داد من خواب جن دیگه نمیبینم ولی همچنان آشفته هستیم هم من هم طرف مقابلم با اینکه از من سرد شده 

گفت هر روز حالم  بده 

تا اینکه زنگ زدم یه خانومی عراقی کامل درست گفت و توضیح داد که طلسمه با جن کافره که مارو اذیت میکنه 

چون نماز اول وقت میخونم دیگه توی خوابم نمیاد 

و طلسمه طوری هست که هر ساعت تمدید میشه 

تا باطل نشه همین طور هستین 

هرچی گفت درست گفت 

حالا نمیدونم بگم برام باطل کنه یا نه 

چون گفت باطل کردن ما با موکل رحمانی هست 

و اگه باطل بشه رابطه درست میشه و ازدواج سر میگیره 

لطفا درخواست شماره نکنین نمیتونم شماره اش بهتون بدم 

باش🐎

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همانطور که سحر و جادو وجود داره و در ایات قران و احادیثم بهش اشاره شده باطل سحر هم وجود داره امااااا فقط در مفاتیح با همون ایات قرانی که گفته شده قویترین سحرو جادورم باطل میکنه هیچ نیازی نیست کسی کاری برات بکنه و این باطل کردنا که فلان چیز و بیار و لباس و زعفران و احظار موکل همش الکیه چون خدا قدرتش بالاتره تو مفاتیح حاشیه هاش هست برو بخون همانارو و پول الکیم نده اونا همه رمالن تمام

عزیزم همانطور که سحر و جادو وجود داره و در ایات قران و احادیثم بهش اشاره شده باطل سحر هم وجود داره ا ...

عزمزمه شما هر دعا و هر چله ای بگین حتی سخت ترین هاشو انجام دادم 

این مدت نمازام همیشه اول وقت 

ولی باطل نشده 

من اینو تا الان هیچ جا نگفتم

۶ ماه پیش رابطم با خواستگارم خیلی یهویی بهم خورد

تا حدی فراموشش کرده بودم ولی هنوز برام عجیب بود چرا بدون دلیل همه چیز خراب شد...

تا خیلی اتفاقی ی دعا نویس سن بالا رو دیدم اینکه میگم اتفاقی یعنی یهو فهمیدم بدون برنامه قبلی .... خلاصه دعا نویسه گفت خیلی پشت سرت حرف زیاده ... همین حرفا باعث بهم خوردن رابطت شدن بعد ی دعا داد بهم گفت کنارت باشه

یه هفته بعد خواستگارم پیام داد بعد تو حرفاش متوجه شدم ی عده پشت سرم تهمت زده بودن

الانم خداروشکر رابطمون خوبه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
عزمزمه شما هر دعا و هر چله ای بگین حتی سخت ترین هاشو انجام دادم  این مدت نمازام همیشه اول وقت& ...

شاید اصلا سحر نیست عزیزم گاهی مشکلات و بد رفتاریهای زندگی و میندازیم تقصیر سحر و جادو .اگه اعتقادت به خدا نیست به یه مشت رماله مفت خوره حرفی ندارم

من اینو تا الان هیچ جا نگفتم ۶ ماه پیش رابطم با خواستگارم خیلی یهویی بهم خورد تا حدی فراموشش کرده ...

اصلا دعا نویسه خیلی عجیب بود 

۷۰ _۸۰سال سنش بود ی موبایل ساده نداشت ....

من تا قبل این اعتقاد نداشتم به دعا

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."