2777
2789

قشنگ مو ب مو توضیح بده هرکی بلده خیلی واجبه😭😭

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکس نتی ینی چی؟

ینی ازنت برداشتن ولی میگن خودمونیم 😂

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

فیلتر.شکن و روشن میکنی میری گوگل اونجایی که میخوای تایپ کنی یه دوربینه میزنی و عکس و انتخاب میکنی

البته اگه عکس از اینستا باشه ممکنه نیارش بالا

بخواهید، که به شما داده خواهد شد؛ بجویید، که خواهید یافت؛ بکوبید، که در به رویتان گشوده خواهد.

با گوگل کروم، برو توی images.google.com

بعد اون بالا سمت راست سه نقطه گوگل کروم رو بزن منوش باز شه

از اون منو بگرد دنبال گزینه desktop site که آیکونش یه مانیتوره انگار.

اون رو بزنی صفحه گوگل ایمیجز میشه ورژن کامپیوتری سایت، که توی اون قسمت نوار سرچش که میتونی تایپ کنی سرچ کنی، یه گزینه عکس هم گذاشته که آیکونش یه دوربینه و اون رو بزنی میتونی با عکس سرچ‌ کنی

اونو بزنی دوتا گزینه میاره، یکی نوشته آپلود یکی هم نوشته آپلود با url. این دومی با لینک عکسه، اگه عکس تو گالری گوشیته باید اون یکی رو بزنی الان اسم گزینه‌ش دقیق یادم نیست.

بعد عکسو از توی گالریت که باز میکنه انتخاب کن، خودش سرچ میکنه برات و نتایج مشابهو میاره.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
بزا اینجا تا بت بگیم بعدم بستگی داره اگه عکس از یه مکانی باشه باید ببینی اون فرد ایا اونجاهامیره

نمیتونم تعلیق میشم 

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.