2777
2789

تا حالا گند نزدن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابروهام..گفتم دخترونه،اومد هشتی دم کوتاه برداشت

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)

رفتم ارایشم کرد برای عروسی پسر عمم توی ارایشگاه زدم زیر گریه ریده بود تو صورتم ولی رفتم تالار همه گفتن خوشگلی . هنوزم یادش میوفتم اعصابم خراب میشه ۷۰۰ تومنم ازم گرف فقط بخاطر ارایش ساده !!! بخدا که ۵ هزار تومنم حقش نبود

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸

یه بار برای مدل مو پسرونه بهش گفتم کوتاه کنه ...آخ💔گند زد به موهام انگار با چمن زن زده بودشون اومدم خونه بابام برام درستشون کرد 😂😂یه عالمه هم بهم حرف گفت

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570

وای یاد آرایش عقد خواهرم افتادم 😂😂😂😂😂😂 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

رنگ موهام 😐هر بار رنگ بزارم باید ۵ تا بزارم تا رنگش دل خواهم بشه 

هر بار آرایشگر خوبه کارش رو انجام میده😂😂

از سال ۹۶ عضو نی‌نی سایتم بنا به دلایلی با یه اکانت دیگه اومدم 😋😀