2777
2789
عنوان

گروه خوني در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 35 پست
سلام ببخشید یکی از اقوام ما گروه خونیش منفی بوده و همسرش منفی بوده و آمپول رگام نزده بود و بنا به دل ...

نه عزیزم‌ مشکلی پیش نمیاد چون همسر اول منفی بوده ولی اگه باردار بشن  با همسر دوم چون مثبته باید رگام بزنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خيلي استرس ميگيرتم يهو،نه فاميل نيستيم غريبه ايم كاملا

اسی این تاپیکت رو یادته خوشحالم ک به عشقت رسیدی

با همسرم عقدم و از ۱۲مرداد تا الان وضعیتم با شوهرم تو وضعیت بلاتکلیفی مونده و شرط گذاشته یا من یا درس و منم درس انتخاب کردم .اونم رفته و خبری ازش نیست و من تمام امیدم به خداست ک معجزه کنه که هم زندگیم حفظ کنم هم درسم .میشه تا الان ک اومدی برای حال دلم یه صلوات بفرستین لطفا ♥️🙏 امروز 26مرداد هست و بعد از 15 روز بلاتکلیفی پدر شوهرم زنگ زد به بابام در مورد موضوع ما صحبت کردند ولی خب به نتیجه ای نرسیدن.خداجونم منتظر معجزه بعدیم قربونت برم دل این بندت رو نشکون هرچی خیره برام روشن کن🙏                      «إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللهُ فَلا غالِبَ لَكُمْ وَ إِنْ يَخْذُلْكُم فَمَنْ ذَا الَّذي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَ عَلَى اللهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ » اگر خداوند شما را يارى ‌كند، هيچ‌كس بر شما غلبه نخواهد ‌كرد؛ و اگر دست از يارى شما بردارد، كيست كه بعد از او، شما را يارى ‌كند؟! و مؤمنان بايد، تنها بر خداوند توكّل كنند.(آیه۱۶۰ سوره ال عمران)یه دختر کورد رنج کشیده از دیار تبریز 🤍
بله بهم میخورید فقط موقع بعرداری چون شما RHمنفی هستی باید امپول رگام بزنی وبعد زایمان هم همینطور&nbs ...

بله فقط همین.مشکل دیگ ای نیست.منم منفی شوهرم مثبت بارداریام رگام میزنم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

عزیزم عشقتون برگشت به سلامتی؟؟

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤