2777
2789
عنوان

گروه خوني در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 35 پست
🤦🏻‍♀️خداكنه

پس چطور میگی تالاسمی نداریم خوب وقتی MCV   یکیتون بالای ۸۰ باشه یعنی تالاسمی ندارید و میتونید ازدواج کنید که با یک هزمایش سی بی سی ساده بدون نامه یکیتونم بره بگیره معلوم میشه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

عزیزم گروه خونی هیچ ربطی توی ازدواج نداره .

برای قبل عقد هم هیچ نیازی به برگه نیس منو شوهرم هم رفتیم  هم آزمایش کم خونی و تالاسمی دادیم هم هپاتیت هم اچ آی وی هم تعداد اسپرم از اون 

لایکم نکن ، نکن ، نکن، فحشت میدم ها!! لایک نکن عزیزم😫🤒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون rhخونتون یکی منفی یکی مثبت موقع زایمان یا دور از جون بعد از ۱۰۰۰ سال  سقط فکر کنم یه امپولی باید بزنین همین اونم تازه مثبت و منفیش بستگی داشت کدوم خانم کدوم آقا باشه که من دقیق یادم نیست ولی هیچ مانعی نیست مبارک باشه و به پای هم جروک شین

پس چطور میگی تالاسمی نداریم خوب وقتی MCV   یکیتون بالای ۸۰ باشه یعنی تالاسمی ندارید و میتو ...

من كه ندارم ازمايش كامل بارها دادم اونم همينطور توي خانواده هم سابقشو نداريم،شنيده بودم واسه بارداري لازمه

من كه ندارم ازمايش كامل بارها دادم اونم همينطور توي خانواده هم سابقشو نداريم،شنيده بودم واسه ب ...

تو همون آزمایش سی بی سیت قسمت  MCV رو نگاه کن عددش بالای ۸۰ باشه اکی هست

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
اتفاقا همين الان داشتم ميگشتم تو نت اينو ديدم گروه خونی O افرادی که گروه خونی O- دارند بسیار ...

نه عزیزم شماRH تو بدنت نداری ولی نامزدت داره شما اگه تو بارداری امپول رگام نزنی بدنت بچه رو از بین میبره یعنی جنین خونش معقد میشه ومیمیره واگه تو بارداری اول نزنی دیگه بچه های بعدت هم ازبین میرن اما اگه بزنی تو هربارداری هیچ مشکلی پیش نمیاد یه امپول سادست کلا زنای منفی با مرد مثبت باید این امپولو بزنن 

ااااا،فقط همينه؟🤦🏻‍♀️چه استرس گندي افتاده به جونم

چیز مهمی نیست نصف مردم اینطورین بعدشم چرا فک میکنی خونتون بهم نمیخوره مگه غریبه نیستید هموفیلی هم نیستید دیگه چیز مهمی نیست 

جدا؟پس اون چه ازمايشيه كه واسه بچه دار شدن ميگن انجام بديم؟

شاید منظورت آزمایش ژنتیکه، ما اونم رفتیم ک اونم اصلا نیاز به نامه ای چیزی نداره . برو آزمایشگاه ژنتیک ( من دکتر فرهود رفتم ) بگو اومدم آزمایش ژنتیک قبل ازدواج بدم . میفرستنتون پیش مشاوره ژنتیک اون میگه چه آزمایشی باید بدید همونجا میدی جوابش هم حدود یه ماه بعد میاد 

لایکم نکن ، نکن ، نکن، فحشت میدم ها!! لایک نکن عزیزم😫🤒
نه عزیزم شماRH تو بدنت نداری ولی نامزدت داره شما اگه تو بارداری امپول رگام نزنی بدنت بچه رو از بین م ...

سلام ببخشید یکی از اقوام ما گروه خونیش منفی بوده و همسرش منفی بوده و آمپول رگام نزده بود و بنا به دلایلی جدا شده و حالا همسر دومش گروه خونیش مثبته ممکنه مشکلی پیش بیاد