2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماه نیمه کات کردم یه رابطه ی دوساله رو

هنوزحالم خوب نشده 

اونوقت امروزخواهرم جلوم به دوستش میگه نه مریم خیلی پاستوریزه ست جون مشروب قلیون نمیکشم نمیذاشت پسره حتی دستشوبگیره ماهی یه بارمیدیدش تقصیرخودش بود 

دوماه نیمه کات کردم یه رابطه ی دوساله رو هنوزحالم خوب نشده  اونوقت امروزخواهرم جلوم به دوستش ...

خوب كردي چيزي از دست ندادي

دو روز ديگه همون قراره بشه باباي بچت چي قراره بهش ياد بده

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅
میدونی اینکه هم خونت بیات اینجوری بهت بگه خیلی دردداره 

لزوما همه خواهر و برادرا مث هم فك نميكنن

ما سه تايم

هر كدوممون يه دنيا و تفكر جدا از هميم

سخت نگير

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅

لزومی نداره واسه خوشایند یه نفر خودتو تغییر بدی باوراتو تغییر بدی،خواهرت دیدگاه خودشو گفته ،برای دیگران زندگی نکن

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

فقط اومدم بگم قشنگ میدونم چقدر حالت بده

خدا به دلت صبر بده

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
لزومی نداره واسه خوشایند یه نفر خودتو تغییر بدی باوراتو تغییر بدی،خواهرت دیدگاه خودشو گفته ،برای دیگ ...

اینکه ازبیرون یکی ببینه نمیدونه چی به سرم اومدچقداذیت شدم تاتموم شد دردداره

کیه که ازجدایی خوشش بیات ولی واقعایه سری کاررارودوست نداشتم انجام بدم 

من بخاطرش عوض بشم فرداخودش نمیات بهم بگه توخوب بودی این کارونمیکردی

اینکه ازبیرون یکی ببینه نمیدونه چی به سرم اومدچقداذیت شدم تاتموم شد دردداره کیه که ازجدایی خوشش بیا ...

بله دقیقا،،،تفاهم یعنی کنار اومدن باتفاوتها نه تغییر به خواست دیگری و شبیه هم شدن یا تظاهر به شبیه شدن،،،خودت باش ،،ملاک هرکسی واسه زندگیش بادیگری فرق داره ،،پایه بودن خوبه بی ارزش کردن خود بد،،،موفق باشید

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

همینجوری بموووون نزار تغییرت بدن این آدمای بد. (این آهنگه) کاربدی نکردی طرز فکر خواهرت اشتباهه باید ...

آخه من خواهرشم حتی اگه من اشتباه کرده باشم بایدطرف منوبگیره