یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لزومی نداره واسه خوشایند یه نفر خودتو تغییر بدی باوراتو تغییر بدی،خواهرت دیدگاه خودشو گفته ،برای دیگران زندگی نکن
وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،، ، ،،،، جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم
ای عشق... از آتش اصل و نسب داری از تیره ی دودی از دودمان باد آب از تو طوفان شد خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
اینکه ازبیرون یکی ببینه نمیدونه چی به سرم اومدچقداذیت شدم تاتموم شد دردداره کیه که ازجدایی خوشش بیا ...
بله دقیقا،،،تفاهم یعنی کنار اومدن باتفاوتها نه تغییر به خواست دیگری و شبیه هم شدن یا تظاهر به شبیه شدن،،،خودت باش ،،ملاک هرکسی واسه زندگیش بادیگری فرق داره ،،پایه بودن خوبه بی ارزش کردن خود بد،،،موفق باشید
وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،، ، ،،،، جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم