2777
2789
عنوان

قبولی کنکور با مدرسه دولتی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4388 بازدید | 40 پست
من دولتی بودم پزشکی قبول شدم چه ربطی داره؟😑😐

ببخشید میشه یخورده راهنمایی کنین چیکار کردین؟ 

یعنی منظورم اینه ک کلاس کنکور یا خصوصی چیزی رفتین؟ 

کتاب کمک اموزشیم استفاده میکردین

سهمیه هم داشتین؟ 

پزشکی کجا قبول شدین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دولتی بودم سال نود دو کنکور داشتم و رتبه‌م هم خیلی خوب شد مهم خودتی

ببخشید شما کلاس کنکور یا کلاسای خصوصی چیزی هم میرفتین؟ سهمیه هم داشتین؟ میتونم بدونم کجا قبول شدین؟ 

عزیزم مرسی خیلی بهم انگیزه دادی🤍

زمان ما می شد سوم دبیرستان آزاد امتحان بدی من سوم دبیرستان پرستاری قبول شدم سال بعد مامایی دانشگاه دولتی ...خونم همیشه دعوا یا مهمونی بود اصلا واسه کسی مهم نبود که من کنکور دارم معدل دبیرستانم ۱۸ معدل دانشگاهم ۱۹ شد ولی الان به نظرم تو بیابون هم باشی می تونی پزشکی شریف بیاری البته با اینترنت ...چه معلم هایی دارن رایگان درس می دن 

منم خیلی ناامید هستم آخه شنیدم رتبه های برتر فقط 7 درصدشون از مدارس عادی بودن و منم تو فکر پزشکی که ...

چه بسا این آمار برای نا امیدی بچه های مدرسه دولتی باشه بالاخره ما تو کشور سرمایه داری زندگی می کنیم ی چیزی شبیه آمریکا...ممکنه روزنامه ها پول بگیرن دروغ تحویل بدن 

چه بسا این آمار برای نا امیدی بچه های مدرسه دولتی باشه بالاخره ما تو کشور سرمایه داری زندگی می کنیم ...

بله درسته ولی معلم هام و دفترچه انتخاب رشته هم که درست هستن دارن ناامیدمون میکنن متاسفانه 

بله درسته ولی معلم هام و دفترچه انتخاب رشته هم که درست هستن دارن ناامیدمون میکنن متاسفانه 

به این ایمان داشته باشین بچه های خانواده های معمولی یا فقیر همیشه ی سر و گردن از بچه پولدارها باهوش تر و سختکوشترن

منم خیلی ناامید هستم آخه شنیدم رتبه های برتر فقط 7 درصدشون از مدارس عادی بودن و منم تو فکر پزشکی که ...

فکر کنم رتبه ی برتر منظورشان همون ده نفر اول هستن.حالا چه اهمیتی داره که جزو ۱۰ نفر اول نباشین.فکر کنم برای دو رقمی سه رقمی خیلی فرق ندارن دولتی وغیرانتفاعی