2777
2789
عنوان

قبولی کنکور با مدرسه دولتی میشه؟

4379 بازدید | 40 پست

سلام شبتون بخیر 

من مدرسه دولتی درس میخونم تجربی ام.

البته خیلی از معلم های مدرسمون با نمونه دولتی یکیه 

خودمم زیاد درس میخونم،ویدئو های آلا رو میبینم،کلاس خصوصی هم میرم برای بعضی دروس 

تا الانم انگیزه داشتم اما یهو انگار یادم افتاد گفتم نکنه یه وقت کنکور قبول نشم چون مدرسه ام دولتیه 

چیکار کنم به نظرتون؟ مدرسم ام دولتی هس ولی مدرسه بدی نیست 

شما دیدین کسی از دولتی پرستاری قبول شه؟هدفم پرستاریه

در انتظار هدف...⛈⚡   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کلا نمونه و دولتی فرق خاصی ندارن

ویدیو ببینی و تست بزنی ضعفاشون جبران میشه

من زمان خودم کلاس میرفتم چون معلمامون یه وضع فجیعی داشتن

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
اگه واقعیت رو بخوای نه.خیلی سخت بشه. باید خودت خیلی خیلی تلاش کنی عزیزم. چون متاسفانه تو دولتی معل ...

آره به درد کنکور نمیخورن اصلا

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

چرا نشه 

اصلا به مدرسه ربطی نداره اون قدیم بود که سطح تدریس مدارس با هم فرق داشت 

من خودم خیر سرم تیزهوشانم و واقعا فرقی نمیبینم جز در میزان شهریه که چند برابر میدم

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
من دوستم از مدرسه دولتی بدون کلاس رفتن بدون سهمیه ای چیزی پزشکی اورد عزیزم چرا اینقد خودتو باختی؟چر ...

بآور کن آدمی نبودم زود بخوام جا بزنم 

من خودم همیشه به بقیه دلداری میدادم هرچی بخوای با تلاش میتونی 

اما این روزا اینقدر فشار درس و چیز های مختلف زندگی رومه که هی نا امید میشم

در انتظار هدف...⛈⚡