2777
2789

سلام،اول بگم این تاپیک رو به خاطر یکی از دوستام زدم که توی دادگاه باهاش آشنا شدم و تاپیک رومیخونه

ایشون باشوهرش اختلاف داره،وشوهرش حکم ازدواج گرفته و همش دوستمو تهدید می‌کنه میرم زن میگیرم واین حرفا

البته شوهرمنم این حکم رو گرفته که برای من زیاد مهم نیست

اما شوهردوستم گفت تا عید با یک دختر خانوم کارمندبانک،بیست ونه ساله،که ماهی دوازده ملیون حقوقشه وفقط پنج سکه مهریه میخواد،ازدواج می‌کنه

اینم بگم هنوز دوستموطلاق نداده،ومیخواد همینجور بلاتکلیف بزاره،که دوستم مهریشو ببخشه،کلا ترفندآقایون

شوهردوستمم،چهل سالشه،قبلا یه بارتوعقد جداشده،حالا هم فعلا بادوستم دراختلافن،شش سال زندگی کردن،بچه ندارن

شغلش نظامی،خونه وماشین داره

وبایدبه دوستمم مهریه بده

حالا سوال مهم اینه آیا واقعا یه خانوم کارمندی هست که بخوادبااین شرایط بامردی که هنوز تکلیف زندگی قبلش مشخص نیست ازدواج کنه یا فقط داره دوستمو تهدید میکنه؟

خواهشاً صادقانه نظراتتون رو بیان کنید

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چراکه نه.....چیزیکه زیاده دختر شوهرم کمیاب

راست گفتی یادآوری مسخره میکنی؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اره هست میشناسم دختر خانمی رو که الان ۴۰ سالشه و میخواد با اقایی که اتفاقا نظامیه و خانمش کارمنده و دو بچه دارن و خانمه گفته نمیخواد زندگی رو ادامه بده و میخواد جداشه این دختر خانم میخواد ازدواج کنه و اتفاقا کارمتد هم‌هست دختر خانم تازه ازدواج اولش هم هست

💥خدایا ز درگاه لطف و عطایت مرانم که بس پی پناهم...

ممکن که هست ولی خب احتمال زیاد شوهر این خانم داره خالی میبنده

میدونم خانوم هایی هستن که شاید چون شرایطشون بده ازدواج کنن

ولی آخه کارمندبانک؟باکره؟

به دوستت بگو طلاااااق بگیره تورو خدا

این مرد زندگی نیست.... جوونی خودشو حروم نکنه 

زنای کرمکی هم کم نیستن که ترشیدن امکان داره یه همچین خانمی وجود داشته باشه

ولی اگه هم وجود نداشته باشه مردی که همچین حرفایی میزنه به درد یک عمر زندگی نمیخورهههههه

بچه که ندارن طلاق بگیره

شما هم خودت شوهرت حکم ازدواج چطور داره؟ تا خود خانم رضایت نده مرد نمیتونه بره زن دوم عقد کنه

و اینکه اگه حکم داره زیاد بیخیال شوهرت نشو حواست بهش باشه

دبیر آینده🤗👩‍🏫
اره هست میشناسم دختر خانمی رو که الان ۴۰ سالشه و میخواد با اقایی که اتفاقا نظامیه و خانمش کارمنده و ...

میگم هنوز زنش رو طلاق نداده،بلاتکلیف

کاری بابعدطلاق ندارم

به دوستت بگو طلاااااق بگیره تورو خدا این مرد زندگی نیست.... جوونی خودشو حروم نکنه  زنای کر ...

حکم ازدواج به علت نشوز زن