2777
2789
عنوان

من همسرم خیلی روم تعصب داره

503 بازدید | 24 پست

مثلا وقتی میریم بیرون همش حواسش ب منه که کسی بمن نگاه نکنه از سمت پیادع رو باید رفت و امد داشته باشم 

تا کامل حواسش بمن باشه هیج جا نمیزاره پیاده برم گاهیی وقتا دلم ی پیادع روی تنهایی میخواد اما نمیزاره برم

باز خوبه مراقبه اونا نگات نکنن

شوهر من حواسش بمنه من نگاشون نکنم 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اوله زندگیتونه؟

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

اینجور تعصبا بی جاست

آزادی رو ازت میگیره و یجورایی شخصیتت رو یه طوری میکنه که تو همه موقعیت ها و لوکیشن‌ها نیاز به حمایت داشته باشی

سعی کن با حرف حل کنی و اون استقلال لازم رو بدست بیاری🌹

مگ بده خوبه زنارو نگاکنه خوایطوربهتره توچشمش خوشکلی حواسش بیشتر پی مرداس ک نگات نکنن شوهرمنم همینه ذوق مرگ میشم ۸ساله ازدواج کردیم راضی ام چون میدونم دوسم داره

شوهر منم همینع شدیدا حساس و غیرتیه

ولی اینم بگم در همه مواقع همینه مثلا به آخ بگم جونش در میره 

خدا نکنه یه مریضی ساده عین سرما بخورم نمیذاره تکون بخورم هر کاری می کنه تا خوب شم حتی سرکار نمیره

حالا خود من در اون حد جدی نمیگیرم دردمو😐😅😂

فقط میتونم بگم پیرت میکنه زود ولی اگ خودت راضی هستی مشکلی نیس. دقیقا خصوصیات شوهر منو گفتی خون دل میخوردم ازش بچه دار ک شدیم یکم بهتر شد ولی خب بازم گیر میده ب ی چیزایی با اینکه من حجابم درسته

ب نام خدای رنگین کمان🌈