2777
2789

ی جا دیدم نوشته بود وقتی طلاق میگیره شوهرش بچشو ازش میگیره بعد فروغ داغون میشه بعدش عاشق یه مرد میشه که زن و بچه داشته و حتی به خونش هم رفت و آمد می‌کنه اره ؟؟اخر هم خودکشی می‌کنه و به زن اون مرده میگه اینو راسته ؟ نمیخوام باور کنم امکان ندارع اصن

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

اون مرد هم ابراهیم گلستان بوده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فروغ فرخزاد مرده الانم نمیشه در مورد زندگیش نظر داد

ولی مرگش به خاطر تصادف بوده نه خودکشی

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
عزیزم فروغ فرخزاد مرده الانم نمیشه در مورد زندگیش نظر داد ولی مرگش به خاطر تصادف بوده نه خودکشی

تصادف ؟ پس اونجا اشتباه بوده اره نمیشه قضاوت کرد 

اره اسم زنش هم فخری بوده راسته ؟

بله

کلی هم نامه دست نویس هست از فروغ

یه سری فیلم هم هست که ابراهیم گلستان صحبت کرده درباره ش

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

فروغ خیلی مر احساس بوده متاسفانا عشقش به ابراهیم گلستان همه چیز رو تحت تاثیر قرار داده 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

فروغ فکر کنم از خودش بچه نداشت یه بچه جذامی به نام کامی رو به سرپرستی گرفته بود

با ابراهیم گلستان هم عاشق و معشوق بودن و اینکه چرا گلستان زنش رو طلاق نداد با فروغ ازدواج کنن رو نمیدونم فکر کنم میخواستن اون عشقی که بینشونه دست نیافتنی بمونه

قبلا کتاب داشتم زندگینامه فروغ با شعرهاش

خیلی دوسش دارم زن استثنایی و نترسی بود. همین که بچه جذامی رو به سرپرستی گرفته بود گویای همه چیزه

باز بزن تو اینترنت

چی بگم که سکوت بهتره...
بله کلی هم نامه دست نویس هست از فروغ یه سری فیلم هم هست که ابراهیم گلستان صحبت کرده درباره ش

اره فیلمه رو دیدم خب فروغ عاشق آدم اشتباه شده اون چرا قبول کرد میگه من از هردوتاشون یاد میکنم ما باهم مسافرت رفتیم و از این حرفا 

اره فیلمه رو دیدم خب فروغ عاشق آدم اشتباه شده اون چرا قبول کرد میگه من از هردوتاشون یاد میکنم ما باه ...

دیگه طرف ۵۰ساله از دنیا رفته تازه الان بگیم چرا؟