2777
2789
عنوان

لاغری در شیردهی

142 بازدید | 11 پست

سلام خانما خوردن قرص الفا اسلیم توی شیردهی ضرر داره؟ حدود ۵ماهه زایمان کردم حالم ازهیکل خودم بهم میخوره . یه هفته رژیم گرفتم شیرم بشدت کم شد نمیدونم چکارکنم😭

نه اصلا رژیم.نگیر.بزار مواد مغذی به بچت برسه.اگه رژیم بگیری بدنت داغون میشه.بزار خود به خود لاغر میشی من 20 کیلو بعد از زایمانم کم کردم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا رژیم.نگیر.بزار مواد مغذی به بچت برسه.اگه رژیم بگیری بدنت داغون میشه.بزار خود به خود لاغر میش ...

اخه خیلی چاق شدم ۲۰ کیلو توی بارداری اضاف کردم فقط ۷ کیلو تاحالا کم شده. خودمم ازقبل بارداری تپل بودم وای خیلی زشت شدم😭

بدون اینکه رژیم بگیری خودبخود لاغر شدی؟ حدود چندماه طول کشید ک لاغر بشی؟

عزیزم فک نکنم بشه خورد منم خودم شیر میدم..اگه یه فقط میخواستی استفاده کنی حتما از دکتر بپرس. آدم تو ...

دقیقااا همش ضعف دارم😩. از دکتر زنان بپرسم یا متخصص کودکان؟🤔

منم خیلی چاقم😕 72 ام. دو ماهه زایمان کردم تازه رسیدم به وزن قبل از بارداریم. کلا 6 کیلو اضافه کرده ...

من ۹۶ م. من گوریلم دیگه اگه تو خیلی چاقی🙄🤣😭. کاش منم ب وزن قبلم برگردم حداقل😩

اخه خیلی چاق شدم ۲۰ کیلو توی بارداری اضاف کردم فقط ۷ کیلو تاحالا کم شده. خودمم ازقبل بارداری تپل بود ...

بله عزیزم خود به خود از.بس بچه ام.گریه.میکنه و اذیتم

من هم 20.کیلو تو بارداری اضاف کردم شدم اندازه توپ ولی تقریبا بعد از 3 ماه رسیدم.به وزن قبل از بارداریم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼