بس که سر صدا کردیم......... مدیر ساختمون اومد گفت همسایه ها شاکین
ما هم خونه رو تحویل دادیم و صحنه رو ترک کردیم
دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃
خواستم هنرنمایی کنم پفیلا درست کردم اندازه نمکشو نمیدونستم شد شوره شور دیدم دوتا خورد دیگه نخورد منم اسرار کردم بخوره گفت برام اب بیار یه پفیلا میزاشت دهنش یه جرعه اب میخورد 🤪
دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو. یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم
من مامان و بابام هردو ۱۷ ساله بودن بابام ب بهانه یاد دادن درس عربی میبردتش طبقه بالا😑💔
عربی🤣🤣🤣🤣
من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
شوهر من یه خونه اجاره کرد بس که سر صدا کردیم......... مدیر ساختمون اومد گفت همس ...
حالا چرا اینقدر سرو صدا واقعا؟
دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو. یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم