2777
2789

بگید یکم روحیه های هم و شاد کنیم 😂من مامانم اولین بار بابام ازش چایی خالت مامانم چایی و میریزه بابام میگه نمیخواد عزیزم بیا بشین خودم بهت یاد میدم چجوری بیاری😂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مامان و بابام هردو ۱۷ ساله بودن بابام ب بهانه یاد دادن درس عربی میبردتش طبقه بالا😑💔

جیغ جیغوعه سایتم  اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه                                                           چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)

شوهر من یه خونه اجاره کرد 

بس که سر صدا کردیم.........   مدیر ساختمون اومد گفت همسایه ها شاکین 

ما هم خونه رو تحویل دادیم و صحنه رو ترک کردیم     

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃

خواستم هنرنمایی کنم پفیلا درست کردم اندازه نمکشو نمیدونستم شد شوره شور دیدم دوتا خورد دیگه نخورد منم اسرار کردم بخوره گفت برام اب بیار یه پفیلا میزاشت دهنش یه جرعه اب میخورد 🤪

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 
من مامان و بابام هردو ۱۷ ساله بودن بابام ب بهانه یاد دادن درس عربی میبردتش طبقه بالا😑💔

عربی🤣🤣🤣🤣

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
شوهر من یه خونه اجاره کرد  بس که سر صدا کردیم.........    مدیر ساختمون اومد گفت همس ...

حالا چرا اینقدر سرو صدا واقعا؟

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 

قراربودبیاد دنبالم بریم بیرون من رفتم حموم کاربرابابام پیش اومدبامامانم رفتن و توراه کلید رودادن بهش اومدتوخونه منم توحموم . روحیاط موند تا ازحموم بیام بیرون لباس بپوشم بعدبیاد توساختمون. برای همین مردبودنش عاشقش شدم.

من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚