2777
2789
عنوان

قهر کردن باشوهر

253 بازدید | 30 پست

میگم چجوری آدم باید با شوهرش قهر کنه و چقد ادامه بده که شورش در نیاد من الان چهار ساله اولین باره باشوهرم قهر میکنم  فقط از غروب باهاش حرف نزدم همیشه اون قهر می‌کرد من منتشو میکشیدم طاقت نداشتم، اما این دفه دیگ میخوام روشو کم کنم والا نمیشه که الان من بچه دارم نمیشه غرورم جلو بچم خورد شه، خیلی حس خوبی دارد که برای  اولین بار یکم دارم ادبش میکنم، همیشه ده بار زنگ میزدم تا جواب بده باهاش آشتی کنه، 

واااا

من شنیدم دعاینی نی سایتیا خیلی میگیره پس لطفا لطفا برای     قبولیم در دانشگاه فرهنگیان یه صلوات مهمونم کنید❤           نه دوستان بچه نیستم به دلایلی عقب موندم از درس     صلوات فرستادین بهم بگین واسه حاجتتون بفرستم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهرم بلد نیسی چه خوب 😅

جاتو عوض نکن به هیچ عنوان ،غذاشو اماده کن کلا همه چی همه روال قبل فقط باهاش حرف نزن چیز خنده دار گفت نخند بعدشم پیش بقیه طوری وانمود کن که انگار همه چیز خوبه

هر وقت قهر میکنه فرت و فرت بهش زنگ نزن که

یک یا دو بار بزنگ

جواب داد که داد

نداد دیگه زنگ نزن

یا حداقل بذار چند ساعت بگذره 

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤

ما مدت قهرمون کمه هرکس مقصر باشه همون عذرخواهی میکنه اکثرا هم شوهرم مقصره،🤦 ببین اگه اون مقصره پیش قدم نشو واسه آشتی بذار خودش بیاد جلو ۱ روز قهر باش ببین میاد یا نه اگه نیومد پا پیش نذار نهایتا قهرو کش نده ولی منت کشی نکن

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
قهرم بلد نیسی چه خوب 😅 جاتو عوض نکن به هیچ عنوان ،غذاشو اماده کن کلا همه چی همه روال قبل فقط باهاش ...

شاید باورت نشه اما نه بلد نیستم، نه بابا خیلیم بده واسه اون خوبه، فک میکنم خیلی قوی شدم 

شاید باورت نشه اما نه بلد نیستم، نه بابا خیلیم بده واسه اون خوبه، فک میکنم خیلی قوی شدم 

اره از این نظر قهر کردن نشونه قوی بودن نیس نذار اینطوری حسش کنی وگرنه کارت میشه قهر 

اره از این نظر قهر کردن نشونه قوی بودن نیس نذار اینطوری حسش کنی وگرنه کارت میشه قهر 

آخه من خیلی ضعیفم اینجوری شوهرم سواستفاده میکنه خب یکمم اون باید غرورشو زیر پا بذاره یا نه؟؟ 

آخه من خیلی ضعیفم اینجوری شوهرم سواستفاده میکنه خب یکمم اون باید غرورشو زیر پا بذاره یا نه؟؟ 

اره همیشه نباید میرفتی برا نازکشی اصولا زن باید ناز کنه اونطوری بد عادتش کردی

چجوری کشش ندم ولی کنتم نکشم؟ 

اگه خیلی مغروره و شما عادتش دادی برای عذرخواهی کارت سخت میشه. ۱ یا ۲ روز صبر کن اون پیش قدم بشه زنگ نزن بهش کار داشتی پیام بده غذا و کارای خونه و همه چی طبق روال باشه ولی باهاش حرف نزن که بفهمه ناراحتی پیش بقیه ام جوری وانمود کنین که همه چی خوبه کسی نفهمه قهرید اینو حتما قانونش کن  خصوصا زمانی که آشتی هستین بگو بهش

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم