میگم چجوری آدم باید با شوهرش قهر کنه و چقد ادامه بده که شورش در نیاد من الان چهار ساله اولین باره باشوهرم قهر میکنم فقط از غروب باهاش حرف نزدم همیشه اون قهر میکرد من منتشو میکشیدم طاقت نداشتم، اما این دفه دیگ میخوام روشو کم کنم والا نمیشه که الان من بچه دارم نمیشه غرورم جلو بچم خورد شه، خیلی حس خوبی دارد که برای اولین بار یکم دارم ادبش میکنم، همیشه ده بار زنگ میزدم تا جواب بده باهاش آشتی کنه،
آخی چ بد منم تازه آشتی کردم تو تاپیک هم هست خواستی بخون شاید تجربه شد برات راستی برای چی قهر کردی ...
باشه حتما میخونم عزیزم
سر مامانش دیشب رفته بود اونجا اومده بود اخم و تخم کرده بود بازم مثل همیشه من رفتم نازشو کشیدم باهم خوب شدیم بعد صب که زنگ زدم دیدم بازم داره بهم تیکه میندازه عین آدم حرف نمیزنه منم قاطی کردم چنتا اس ام اس راجب رفتار زشتش دادم دیگه ام باهاش حرف نزدم وای دیوانه ام کرده مرد انقد لوس و مزخرف نمیشه که
خب عزیزم،همین ک پیش هم نمیخوابید خیلی بده باعث سردی میشه منم تا بعد از زایمانم جدا میخوابیدم ...
تو حالت عادی زیاده رابطه مون میگم که خیلی نیست قهر کردیم تازه 12 ساعت من باهاش حرف نمیزنم همیشه آویزونش بودم وقتی که قهر میکرد یا مامانش اینا پرش میکردن تو قیافه بود با من، من همه زندگیمو وقف اون و دخترم کردم خونه دارم، در واقع میتونم بگم هیچچچچچ سرگرمی ندارم فقط زندگیم