2777
2789
عنوان

قهر کردن باشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 30 پست
آخی چ بد منم تازه آشتی کردم تو تاپیک هم هست خواستی بخون شاید تجربه شد برات راستی برای چی قهر کردی ...

باشه حتما میخونم عزیزم 

سر مامانش دیشب رفته بود اونجا اومده بود اخم و تخم کرده بود بازم مثل همیشه من رفتم نازشو کشیدم باهم خوب شدیم بعد صب که زنگ زدم دیدم بازم داره بهم تیکه میندازه عین آدم حرف نمیزنه منم قاطی کردم چنتا اس ام اس راجب رفتار زشتش دادم دیگه ام باهاش حرف نزدم وای دیوانه ام کرده مرد انقد لوس  و مزخرف نمیشه که

اره همیشه نباید میرفتی برا نازکشی اصولا زن باید ناز کنه اونطوری بد عادتش کردی

فک میکنم هنوزم دیر نیست تازه سه سال عروسی کردیم چهار ساله عقد تو عقد خیلی اوضاع بدی داشتم سر این موضوع 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش هم می‌خوابید یا جدا کردید جاهاتونو؟

نه چون بچه شیر میدم کلا جدا میخوابیم من و دختر تو اتاق اون تو حال چون صب زود میره سرکار آلارم گوشیش بچه رو بیدار میکنه 

فک میکنم هنوزم دیر نیست تازه سه سال عروسی کردیم چهار ساله عقد تو عقد خیلی اوضاع بدی داشتم سر این موض ...

اره درست میشه انشاالله فقط قهر که کرد اصلا به روی خودت نیار عادی 

نه چون بچه شیر میدم کلا جدا میخوابیم من و دختر تو اتاق اون تو حال چون صب زود میره سرکار آلارم گوشیش ...

خب عزیزم،همین ک پیش هم نمیخوابید خیلی بده 

باعث سردی میشه منم تا بعد از زایمانم جدا میخوابیدم احساس کردم داریم از هم سر میشیم، شوهر مجبور کردم بیاد پیش هم بخوابیم 

رابطه جنسی تون خوبه یا قطعه؟ببخشید میپرسم

خب عزیزم،همین ک پیش هم نمیخوابید خیلی بده  باعث سردی میشه منم تا بعد از زایمانم جدا میخوابیدم ...

تو حالت عادی زیاده رابطه مون میگم که خیلی نیست قهر کردیم تازه 12 ساعت من باهاش حرف نمیزنم همیشه آویزونش بودم وقتی که  قهر می‌کرد یا مامانش اینا پرش میکردن تو قیافه بود با من، من همه زندگیمو وقف اون و دخترم کردم خونه دارم، در واقع میتونم بگم هیچچچچچ سرگرمی ندارم فقط زندگیم 

تو حالت عادی زیاده رابطه مون میگم که خیلی نیست قهر کردیم تازه 12 ساعت من باهاش حرف نمیزنم همیشه آویز ...

یکم دیگ ادامه پیدا کنه شاید واسه رابطه ام شده بیاد منت کشی، شایدم نه آخه مثل همسر شما مغزوره خیلی، همیشه حق به جانب کل خانوادش اینجورین 

الان داشتم داستان قهر  و آشتی شما رو میخوندم، فک کنم منم برم آ‌شتی کنم بهتر باشه

خب عزیزم سن ناتون خوبه بد نیست

آره من خودم با قهر مخالفم خیلی بده اولش ک حالم بده ب  طلاق فکر می‌کم میخوام همسرم رو خفه کنم 

ولی چند روز میگذره دلم تنگ میشه 

خود دانی همسرت میاد برا منت کشی؟

خب عزیزم سن ناتون خوبه بد نیست آره من خودم با قهر مخالفم خیلی بده اولش ک حالم بده ب  طلاق فکر ...

حتی اگرم بیاد قهرمون طولانی میشه بعد جفتمون به قهر کردن عادت میکنیم 

حتی اگرم بیاد قهرمون طولانی میشه بعد جفتمون به قهر کردن عادت میکنیم 

خب اگه عزیزم دلت براش تنگ شده بهانه ای اشتی کن

قهر خوب نیست واقعا آدم برا همسرش نباید غرور داشته باشه