2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد نی نی سایت

178 بازدید | 12 پست

چرا وقتی یکی تاپیک میزنه سقط عمدی کردم

میایین هزار قضاوت و سرزنش میکنید اونوقت وقتی یه انسان کامل اعدام میشه دلتون نمیسوزه میگین حقش بود؟؟؟؟؟؟

من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......

اونی که اعدام شده کاری کرده که اعدام شده 

یه بچه بیگناه و پاک و مظلوم چی؟

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
اونی که اعدام شده کاری کرده که اعدام شده  یه بچه بیگناه و پاک و مظلوم چی؟

به هر حال انسانه

حقش نیست که بمیره

من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون به بچه هیچ گناهی نداره 

ولی یه نفر که آدم کشته تجاوز کرده یا نه هزارتا کار دیگه اختیار داشته و اون کارو انجام داده

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

سقط بحثش فرق میکنه 

توی اعدام اون آدم داره بخاطر کارش مجازات میشه 

ولی توی سقط یه موجود بی گناه از بین میره! 

واقعا این تفاوت به این بزرگی رو نمیبینید؟! 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

هییی یا باید عادت کنی به این رفتارا یا از کنارشون رد بشی

♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊‍ ♂️♂️
سقط بحثش فرق میکنه  توی اعدام اون آدم داره بخاطر کارش مجازات میشه  ولی توی سقط یه موجود ...

شمایی که میگید سقط جنین با قتل فرق نداره

نمیدونید که انسان هرچه قدر اشتباه کنه نباید بمیره

چون یکیش یه انسان بی گناهه و هیچ راه دفاعی از خودش نداره، اما یکی دیگه انسانیه که در کمال صحت و سلامت یه خطای بزرگ کرده...

اشتباه شما در اینه که اولی رو انسان کامل نمیدونید... 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
به هر حال انسانه حقش نیست که بمیره

به اینش کار ندارم هیچ کسی از مرگ کسی خوشحال نمیشه 

ولی مقایسه قشنگی نبود

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
به هر حال انسانه حقش نیست که بمیره

چه ربطی داررره؟!!! 

الان پس پدر بابک خرمدین روهم نباید بهش کاری داشت چون انسانه؟!!!! با وجود اینکه به کاراش افتخار می‌کرد! 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

واقعا تفکرتون انقدر محدوده یا دارین شوخی میکنین؟

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.
شمایی که میگید سقط جنین با قتل فرق نداره نمیدونید که انسان هرچه قدر اشتباه کنه نباید بمیره

ببخشید از نظر شما کسی که یکیو میکشه و به کارش افتخار هم میکنه یا کسی که به یکی تجاوز میکنه و با روح و روان اون آدم بازی میکنه، اینا هیچ کدوم مستحق این نیستن که مجازات بشن؟!