2777
2789
عنوان

پکیج بارداری سریع😍

719 بازدید | 15 پست

سلام دخترا 

میخام یه پکیج بهتون پیشنهاد کنم که خیلی ازش جواب گرفتن پکیج بارداری سریع هستش که شامل 

(حلوا،دمنوش،معجون،مکمل های مناسب،

رژیم غذایی شام نهار صبحانه ،میان وعده های مناسب،پوزیشن مناسب وتقویت اسپرم گرم کردن رحم و....)

و ‌شامل یکماه مشاوره رایگان و پاسخ دهی به سوالات 👍

با یه مبلغ خیلی نا چیز که فقط هزینه اون وقت گذاشتنه وگرنه برای پکیج هزینه ای گرفته نمیشه...

هرکس خواست شخصی پیام بده یا آیدی تلگرامشو بزاره پیام بفرستم👌 

همین پکیج از اینستا بخوایید بگیرید350هزینه اما فقط با 30هزارتومن😌

برای افردای که دستشون واقعا خالیه رایگان♥️

وفادارِ توام ♡هر لحظه،هرجا،تا ابد😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک هامو بخون اگه دلت برام گرفت پکیج رو بهم بگو چون شرایط واریزی ندارم برات مرسی

آیدی تلگرامت بزار بفرستم برات

چه جوریه این پکیج

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
درخواست دوستی دادم جواب بدین تا آیدی تلگرام بدم برای منم ارسال کنین لطفا هزینه شم همون جا میدم

سلام عزیزم بفرست ایدیتو

پکیجی ک ماما های اینستا دارن ۵۰۰هزارتومن و ۶۰۰هزادتومن میفروشن

همشهری جان شما با ماچه طور حساب میکنی 

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
شما هیچی نمیخواد بدی همشهری

فدات

رژیم برات تاثیر داشت؟رژیم پسر  رو میگم