2777
2789
عنوان

بیاین خیالبافی کنیم

220 بازدید | 35 پست

بچه ها بیاین بگین الان دوس دارین کجا باشین و چیکار کنین .

کدوم کشور ؟

بازار ؟

پارک؟

جنگل؟

دوس دارین چیکار کنین.

مثلا من دوس دارم الان تنهایی برم بیرون بچمم نبرم با خودم.برم یه کافه خوشکل هات داگ بخورم با سس فرانسوی و نوشابه زرد😂

دلم میخواست الان یه نوزاد بغلم بود و به صورت قشنگش نگاه میکردم 😔😔😔😔

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس دارم کاش هرجای دیگه ای بودم جز این شهر 

از آدماش از آبو خاکش بدم اومده 

کاش زود خونمون تکمیل بشه بریم توش 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

دلم میخواد ساحل باشم

روبروی دریا بشینم و به صدای امواج دریا گوش بدم

و پیشم میوه های تابستونی باشه

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
دلم میخواست الان یه نوزاد بغلم بود و به صورت قشنگش نگاه میکردم 😔😔😔😔

عزیز دلم ..به حق این روز های عزیز دعا میکنم سال بعد همین موقع یه نوزاد خوشکل بهت عنایت کنه