2777
2789
عنوان

ای واااااای مادرم...................

536 بازدید | 30 پست

مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها این روزها در بستر بیماری هستن..

هدیه به بدن رنجور و کبود مادرم صلواتی بفرستید..

هرچقدر در توانتون هست...

مادرم متقابلا براتون دعا میکنن...

دعای مادر مستجابه...

عاشقتونممممممم...

بنده ی روسیاه خداوند:زینب السادات حسینی..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

۱۰۰تا

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰تا

اانشاءالله حاجت روا بشی گلم..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

سلام برمادرت

سلام براسمو جدت ونام خانوادگی زیبایت دوست خوبم

امیدوارم ازمادر عشق بخوای واسه این مادر دلشکسته دعاء کنه که بچه ش شفاء بگیره😔

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔
متوجه نشدم  مادرت حضرت زهراست؟! بيمارستانه!?

عزیزم ایام فاطمیه از امروز شروع شد.

روزهای آخر عمر مادرم هستش...من سادات هستم..

متوجه نشدم  مادرت حضرت زهراست؟! بيمارستانه!?

امیدوارم حضرت زهرا سلام الله یه معجزه ای توزندگیت بکنه که کاملا اعتقادپیداکنی بهش❤

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔
سلام برمادرت سلام براسمو جدت ونام خانوادگی زیبایت دوست خوبم امیدوارم ازمادر عشق بخوای واسه این ماد ...

سلام به روی ماهت عزیزم..

انشالله شفا بگیرن عزیزم...

نماز استغاثه به مادرم رو بخونید ردخور نداره..

110تا

اانشأالله حاجت روا بشی بانو جان..