2777
2789
عنوان

سلام بچه ها اگه. زنی شوهرش بمیره زن چی جوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2667 بازدید | 192 پست
اول مهریه رو میدن  بعد یک ششم به پدر متوفی میدن  یک چهارم به همسر متوفی  باقی ماند ...

اونقد ارث نداره اگه خالم مهرشو بخاد مهریش بیشتر از ارثه شوهرشه

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›
عزیزم من دیروز رفتم مشاوره جلوی شوهرم میگه خانم شما از حقوقت تو زندگیت خرج کن مشاور میگع مرد وظیفه ن ...

عجب مشاور کم عقلی اینا رو از کجا پیدا میکنین میزنی تو دهنش جوابشو میدادی غلط کرد ای بابا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه پدر بمیره ارث پدر بزرگ به نوه نمی رسه دقیقا کدوم آیه قرآنه؟ به پدر مادر هم زمانی ارث می رسه ک ...

وقتی یه همچین قانونی رو نمیدونی وجود داره پس کلا اظهار فضل نکن و بی عدالتی هارو ماله نکش. 

زمانی ارث میرسه که... نداریم. ماده تبصره نساز. در هرصورت میرسه. حتی اگه پدرمادر تیلیاردر باشن و آفتابه شونم از طلا باشه باز میرسه. مگه اینکه خودشون نخوان

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اول مهریه رو میدن  بعد یک ششم به پدر متوفی میدن  یک چهارم به همسر متوفی  باقی ماند ...

نه یک چهارم برا زمانیه که بچه ندارن

اگه بچه داشته باشن به زن یک هشتم می رسه

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

نه فکر کنم زمانیه که نتونن زندگیشونو تامین کنن

نه عزیز پدر و مادر صحیح و سالم و سرحال هم ارث میبرن شرطی نداره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
پدر شوهره از اینایی نیس ک ارث بخاد 

1/8اموال همسرتون به شما میرسه

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
عزیزم من دیروز رفتم مشاوره جلوی شوهرم میگه خانم شما از حقوقت تو زندگیت خرج کن مشاور میگع مرد وظیفه ن ...

مشاوره بیخود کرد

اتفاقا این تو قرآن اومده که من میگم

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

اون مشاوره بیشعور بوده همونجا میگفتی خفه شو زر نزن وقتی چیزی از قانون نمیدونی مرد وظیفه شه در هر صورت خرج زن رو بده بعد بلند میشدی میرفتی از اونجا 😤

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
یعنی زن هبچی وااا

متاسفانه زن بد بخت. به پدر و مادر و بچه میرسه زن اگه مرد اموال داشته باشه میتونه فقط مهریه اش رو بگیره از اموال مرده

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
اونقد ارث نداره اگه خالم مهرشو بخاد مهریش بیشتر از ارثه شوهرشه

خالتون نباید منتظر بشن و تو رودربایسی کار رو عقب بندازن.باید زودتر مهرشون رو بزارن اجرا و بعد برای انحصار وراثت اقدام کنن

اینکه پدر فوت کنه ،از پدر بزرگ چیزی به نوه نمیرسه کاملا درسته به پدر و مادر متوفی هم در هرشرایطی ار ...

الان همسر مرحوم میگذره از مهریه اونام بر می دارن حق خوری می کنن

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
توروخدا چرا وقتی درمورد یه چیزی اطلاع ندارین نظر میدین مردی که ازدواج میکنه اگر فرزند پسر داشته باش ...

پسر هم که داشته باشه ، مادر و پدر آقا سهم دارن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌