2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

188 بازدید | 14 پست

از وقتی فهمیدم هاشیمیتو دارم اعصابم خورده دارم دیوونه میشم انگار دچار کابوس شدم خیلی میترسم نگرانم دیروز آزمایش رو گرفتم عدد آنتیtpo بالا بود خیلی دارم غصه میخورم نکنه عددش بره بالاتر نکنه مریضی های دیگه بگیرم من بچه کوچیک دارم چیکار کنم دلم به بچه میسوزه 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم غصه نخور توکل کن به خدا اگر غصه بخوری بدنت ضعیف میشه اگر بچتو دوست داری باید قوی باشی زندگی بالا و پایین زیاد داره هرکسی با یک سختی امتحان میشه مهم اینه که صبور باشی و شاکر ان شالله که هیچی نیست و زودی خوب میشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

امضا مو بخون دلت آرامش بگیره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
عزیزم الان رفتم خوندم فهمیدم چیز خاصی نیست. در ۸۰٪ موارد خود به خود خوب میشه. فقط ۲۰٪ ممکنه ادامه ...

نه تازه زایمان نکردم دخترم پنج سالشه یهو از پارسال فهمیدم مبتلا شدم 

یه بیماری که با یک قرص لووتیروکسین کنترل میشه دیگه نگرانی نداره خدا رو شکر کن 

آخه عزیزم برای من دچار کم کاری نشده هنوز که دکتر قرص لووتیرکسین بده خود مریضی سخت نیست میترسم مشکلات خود ایمنی دیگه پیدا بشه 

درست میگی عزیزم اگه میشه برام دعا کن ممنونم 

برات حمد شفا خوندم ان شالله که چیزی نیست و زود سلامت میشی