2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من شکایت نکردم ولی میدونم برای اینکه به نتیجه برسه باید شاهد داشته باشی که شوهرت زده و الا قاض ...

نتیجه ای ام داشته براب شما بعد از شکایت آدم شده؟ تغییری کرده؟

همسایه ها و اینا نشنیدن؟ندیدن؟

دهنمو گرفته بود اصلا صدام درنمیومد داشتم خفه میشدم سیاه شدم تا جیغ میزدم دهنمو میگرفت نتونستم کاری کنم فکر نکنم کسی شنیده باشه.بخاطر بچه آروم شدم در اتاقو بستم تا بچم نترسه اما میخواستم صبح برم پزشکی قانونی ولی اینطور که معلومه اگه برمم به جایی نمیرسم

نتیجه ای ام داشته براب شما بعد از شکایت آدم شده؟ تغییری کرده؟

من شکایت نکردم چون شاهد نداشتم...

ولی خب حق طلاق دارم

انشاالله هفته ی بعد اقدام می کنم برای طلاق

چون شوهرم آدم بشو نیست

دست بزن داره بارها کتک زده 

منم بخاطر همین ۶ سال بچه نیاوردم

دیگه نمیتونم تحملش کنم هرچند که منو دوست داره

یهو دیدی سرم خورد این ور و اونور ضربه ی مغزی فلجی چیزی شدم تا آخر عمر..

زندگی ارزش نداره من تا الان دست دست کردم چون زندگیمو نمیخواستم از دست بدم ولی اشتباه کردم

اگر سال اول جدا شده بودم یقینا الان خیلی آرامشم بیشتر بود.

من شکایت نکردم چون شاهد نداشتم... ولی خب حق طلاق دارم انشاالله هفته ی بعد اقدام می کنم برای طلاق ...

بهترین کارو میکنی به خدا خودتوو نجات بده تا بچه دار نشدی من امشب بخاطر گریه های بچم خورد شدم رسما بچم با گریه میگفت بابا نکن مامان میمیره ..۴ سالشه ...ای کاش منم یکم جربزه داشتم تمومش میکردم این زندگیرو

دهنمو گرفته بود اصلا صدام درنمیومد داشتم خفه میشدم سیاه شدم تا جیغ میزدم دهنمو میگرفت نتونستم کاری ک ...

آره عزیزم الکی فقط باید ۲۰۰ از جیبت بره

بترسونش 

اگر آدم نشد به ۱۱۰ زنگ بزن

والا عادی میشه این زدن ها.

آره عزیزم الکی فقط باید ۲۰۰ از جیبت بره بترسونش  اگر آدم نشد به ۱۱۰ زنگ بزن والا عادی میشه ا ...

نمی دونم چطوری بترسونم ...فکر میکردم با شکایت درست میشه که مثل این که شکایت ها راهی به جایی نمیبره

ولی ای کاش می دونستم زنگ میزدم پلیس