nazdokh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 648 عنوان ملاکهای ازدواج 139 بازدید | 21 پست سلام عزیزانشبتون بخیرمیشه لطفا بگین مهمترین ملاکاتون برای ازدواج چی بوده؟راضی هستین بابت این ملاکا؟ملاکاتون چی هست؟من خیلی گیر کردمادم کامل وجود نداره با کدوم خصوصیات بد میشه راه اومد با کدوما نمیشه؟ 1400/09/24 | 01:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asemanetanha عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 2886 اول اخلاق ،دوم پول ، پسرهستم😍نه درخواست دوستی میدم نه درخواست دوستی قبول میکنم😬درخواست دوستی ممنوع⛔
آفتابگردان۵۴۵ عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 2171 ملاکم صداقت و ایمان و وفاداری بود که بعدا نشون داد هیچکدوم و نداره
qazaal عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 7967 اخلاق دوم پولاخلاق طرف ب دل نشینه یه عمر باید تحملش کنی و پیرت میکنهاخلاق خیلی مهمه
nazdokh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 648 اول اخلاق ،دوم پول ، به چیا میگین اخلاق خوب؟به چیا میگین اخلاق بد؟چیا میشه اخلاق غیر قابل تحمل؟
مامانآراد عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 4281 ملاکم صداقت و ایمان و وفاداری بود که بعدا نشون داد هیچکدوم و نداره دقیقا اینا مواردیه بعد از یه عمر زندگی میشه فهمید طرف اینجوری هست یا نه برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
arosakfantezii عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 131 بنظرم کاملا شخصیه باید خودتونو بشناسید و ببینید چه چیزایی خیلی براتون مهمه شاید اونکه معیار من بوده و بشدت مهمبرای شما اصلا اهمیتی نداشته باشه
مارشمالو___ عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 2676 من برام اول ایمان و مذهبی بودن بعدش اخلاق و ادب و شخصیت بعد باهوش و درس خون بودن و رشته دانشگاهیش بعدم خانوادش مهم بود ولی پول اول ازدواج برام اصلا مهم نبود ونیست از معیارامم خیلی راضیم الانکه ازدواج کردم
آفتابگردان۵۴۵ عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 2171 دقیقا اینا مواردیه بعد از یه عمر زندگی میشه فهمید طرف اینجوری هست یا نه بله کاملا بنظرم هرچقدر هم تحقیق کنی صحبت کنی یه سری چیزا به مرور زمان مشخص میشه
ملکه_گرگها عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 100 اخلاق خوبخانواده خوبهیکل و قیافه به دلم بشینهخسیس نباشهخیلی دوستم داشته باشه
nazdokh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 648 اخلاق دوم پول اخلاق طرف ب دل نشینه یه عمر باید تحملش کنی و پیرت میکنه اخلاق خیلی مهمه اخلاق خوب و بدو میگین؟کدوماشو نمیشه باهاش زندگی کرد؟کدومارو میشه تحمل کرد؟
qazaal عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 7967 اخلاق خوب و بدو میگین؟ کدوماشو نمیشه باهاش زندگی کرد؟کدومارو میشه تحمل کرد؟ از نظر من اخلاق خوب ینی درک کنه .مهربون خوشرو بودن.شکاک و بددهن نبودن..شوخ طبعیش.دستو دلباز باشه .خسیس نباشه..دهن بین و گوشی نباشهمحبت کلامی نداشته باشه و اخمو و شکاکو بددهن و خسیس باشه و هیز اصلا من نمیتونم تحمل کنم
nazdokh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 648 من برام اول ایمان و مذهبی بودن بعدش اخلاق و ادب و شخصیت بعد باهوش و درس خون بودن و رشت ... خدارو شکر عزیزماین ادم به خانوادش وابستست،ولی بقیه چیزاش به نظر خوب میاد نمیدونم چکار کنم
nazdokh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 648 از نظر من اخلاق خوب ینی درک کنه .مهربون خوشرو بودن. شکاک و بددهن نبودن..شوخ طبعیش.دستو دلباز باشه . ... به نظر شما ادمی که از همه نظر اوکی باشه اما وابسته به خانواده باشه و یکم تند خو باشه و کلا حرفاشو رک بزنه میشه زندگی کرد باهاش؟
nazdokh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 648 اخلاق خوب خانواده خوب هیکل و قیافه به دلم بشینه خسیس نباشه خیلی دوستم داشته باشه نظرتون در مورد ادم وابسته به خانواده و کمی تند خو و رک گو چیه؟