2777
2789
عنوان

ملاکهای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 21 پست
به چیا میگین اخلاق خوب؟ به چیا میگین اخلاق بد؟ چیا میشه اخلاق غیر قابل تحمل؟

اخلاق خوب یعنی طرز برخورد با دیگران و از کلمات سنجیده استفاده کنی، اخلاق بد یعنی بد دهن بودن غیبت کردن بی ارزش کردن آدما، اخلاق غیر قابل تحمل یعنی فحش دادن، احترام بزرگتر نگه نداشتن، بهانه‌های الکی گرفتن

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔
به نظر شما ادمی که از همه نظر اوکی باشه اما وابسته به خانواده باشه و یکم تند خو باشه و کلا حرفاشو رک ...

نمیدونم من اون ادمی که شما میگی ندیدم

ولی ادمی که وابسته خانواده باشه فردا بخاد یچیزی واست بخره باید از اونا اجازه بگیره نظر اونارو بدونه

اگه اعصاب فولادی داری میتونی تند خو بودنشمـتحمل کنی

ادمی که حرفاشو رک بزنه مسلما از خانوادش یاد گرفته 

اینده هم باید رک حرف زدنه خودشو تحمل کنی هم خانوادشو

حالا اگ دوسش داری و واینا رو نادیده میگیری دیگه این بحثش جداس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم کاملا شخصیه باید خودتونو بشناسید و ببینید چه چیزایی خیلی براتون مهمه شاید اونکه معیار من بوده ...

به نظر شما با سخصیت وابسته به خانواده و کمی تند خو و رک گو میشه زندگی کرد؟

نمیدونم من اون ادمی که شما میگی ندیدم ولی ادمی که وابسته خانواده باشه فردا بخاد یچیزی واست بخره بای ...

من خودمم اینارو دوست ندارم اما میگم اخه هیچ ادم بی عیب و نقصی پیدا نمیشه که 

به نظر شما با سخصیت وابسته به خانواده و کمی تند خو و رک گو میشه زندگی کرد؟

همین سوالو از خودتون بپرسید ؛ جوابتون چیه؟ من شخصا مهمترین معیارم همیشه وفاداری بوده یه ادم وفادار و صادق و عاشق باقی مسائل برام قابل حل بود و خداروشکر انتخاب درستی داشتم

نظرتون در مورد ادم وابسته به خانواده و کمی تند خو و رک گو چیه؟

قبول نمیکنم چون زندگی خیلی سخته اگه طرفت به خانواده اش وابسته باشه و  واسه یه کار کوچیکم نتونه تصمیم بگیره و یه جورایی پای خانواده اش همیشه وسط زندگیمه 

درمورد تند خو بودنشم باید بگم این آدما توی رمانا و داستانا جذابن ولی تو واقعیت من حوصله این رفتارا رو ندارم فکر کن تو هر جمعی که میری باید استرس داشته باشی که شوهرت به کسی تندی نکنه

وابستگی بیش از حد به خانواده خوب نیست اما مثلا این مشکل زمانی تشدید میشه که اون خانواده هم با شما مچ و خوب نباشن

یا اگر شما خودتون خیلی صبور هستید شاید تند بودن ایشونو در عوض حسن هایی که دارن بتونید بپذیرید اما اگر خودتون هم تند باشید قطعا زندگی پر مشکلی خواهید داشت 

اگر شما و اطرافیان زیاد رک نیستید رک گویی ایشون خیلی میتونه شمارو ناراحت کنه اما اگر همین صفتو دارید شاید ازاردهنده و محسوس نباشه

کاملا شخصی و بسته به شرایطه خودتونه