2777
2789

نه من تو رژ لب تنوع دوست دارم

اخه چرا اینکارو میخوای بکنی اخه

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من تو رژ لب تنوع دوست دارم اخه چرا اینکارو میخوای بکنی اخه

منم تنوع دوس دارم ولی فرم لب خیلی قشنگ و حجم میگیره بعدن که کم رنگ تر شد میتونی رژلبم بزنی روش ولی میخوام گلبهی طبیعی بزنم

پروفایل خودمم کپی نشه
میشع بیشتر توضیح بدی گلم

کجاشو🤔من بلام خیلی کوچولو بود اصلا قسمت گوشتی اینا نداش گفتن خوب نمی افته برات ۲ سیسی تزریق کردم بعد رنگ رژ دائمی صورتی مات جلف نیس رو اینا یکم از اون رژهای تند بزنه چون خالص نیس ی رنگ خوب میگیره اگه ترکیبی چیزی بزنی میتونی بعدا هم از روش رژ دیگه استفاده کنی سعی کن رنگ لب های طبیعی قرمز مات یا صورتی خوش رنگ باشه ک همیشه تو خونه اینا .....دیده بشه دردم ک یکم داره تو خط لب ک من خودم گریم گرفته بود

کجاشو🤔من بلام خیلی کوچولو بود اصلا قسمت گوشتی اینا نداش گفتن خوب نمی افته برات ۲ سیسی تزریق ک ...

ولی میارزه نترس برو خوبه من خودم زیاد حساسم طنی عمل اینا زیاد کردم اصلا هم انکار نمیکنم تنوع رو دوس دارم اینم ی جور تنوع خوب واقعا مخصوصا همسرت این یکیو تایید میکنه🤣

ولی میارزه نترس برو خوبه من خودم زیاد حساسم طنی عمل اینا زیاد کردم اصلا هم انکار نمیکنم تنوع رو دوس ...

عزیزم من میخوام طبیعی بشه کالباسی یاگلبهی بزنم لبام گوشتیه ولی کوچیکه و بی رنگ. شما بعد از اینکه زدی لبات ورم کرد؟ اخه چند روز بعدشم قراره پدرشوهرم و مامان شوهرم بیان 

پروفایل خودمم کپی نشه
عزیزم من میخوام طبیعی بشه کالباسی یاگلبهی بزنم لبام گوشتیه ولی کوچیکه و بی رنگ. شما بعد از اینکه زدی ...

اره من خودم تزریق قبلش داشتم فرقی نمیدونم ولی کلا اره داره یکم پف میشه