2777
2789
عنوان

چرا پیجم بالا نمیره؟ خسته شدم

268 بازدید | 34 پست

من و خواهرام پیج لباس زدیم. اسفند سال 99 زدیم. اما اصلا پیج زیاد نمیشه. مشتری خیلی کم داریم. خیلی. استوری میزارم.چیدمان پست ها هم خوبه. قیمتامون خیلی خوبه. لایک و کامنتم تو پیج های دیگه میزارم. اما نمیشه که نمیشه. 

تازه جدیدا یه تبلیغ هم کردیم 1 میلیون هزینه کردیم فقط 300 نفر اضافه شد. 6 نفرم کلا خرید کردن. خسته شدم دیگه 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینترنتی خرید نمیکنن کلا .

همه مثل شما .‌

الکی هم‌مینویسن فقط یه دونه مونده یا دو تا مونده تموم میشه و...

میری میبینی هیچ نفروختن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تو توییتر تبلیغ کن اینجا تبلیغ کن

توییتر ندارم.اصلا بلدم نیستم. 

اینجا اوایل چندتا تاپیک زدم. اما کلا یکی دو نفر واسم لایک کردن بنده خداهاا

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

این آدرس پیجم. https://www.instagram.com/invites/contact/?i=whiwqhl1b0gw&utm_content=l3vqy5d

چند تا فالوئر داری؟

1100 تا ولی کلا 50 نفر استوریا رو میبینن. 

ببینم ادرس پیجتو

گزاشتم عزیزم. https://www.instagram.com/invites/contact/?i=whiwqhl1b0gw&utm_content=l3vqy5d

1100 تا ولی کلا 50 نفر استوریا رو میبینن. 

چه کم

من مهر زدم

الان ۸۵۰ تا فالوئر دارم

تبلیغم ندادم تا حالا

ویوهام به ۲۰۰؟میرسه

بلاگری کن

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو