یی که تقریبا با اکثر دخترای کلاس گرم میگیرن و الکی بگو بخند راه میندازن اونم ترم اول و چون کلاسا مجازیه و گوشی و تلگرام میرن تو پی وی مزه بازی در میارن یجوری نیستن ؟ :-\ هیچ وقت از اینا خوشم نیومد یا اینکه یه مدلاشونم هست که اجتماعین و با پسرای کلاس اوکین ولی موقع حرف زدن با دخترا خیلی سنگین ولی مهربون حرف میزنن و نهایتش با یکی دوتا از دخترای کلاس ارتباط دارن به نظرتون این دو تا مدل طبیعیه ؟ یا از خودشون درمیان؟
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس میکنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس میکنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
خیلی زود از چشم میفتن.....درونگرایی آره؟منم کوچولو کلاس شدم همه ازم بزرگترن خیلی حس بدی دارم☹️
درونگرا اره تست شخصیت دادم 72 درصد درونگرا بودم،نه کوچیک کلاس نیستم ولی خب کوچیک بودن بد نیس که چیزی که اونا تو سن بالاتر بدست اوردن تو تو سن پایین تر بدست اوردی، ولی اینکه تو کلاس همیشه ساکتی فکرای جور واجور راجبت میکنن و همیشه تنها میمونی :-( ادم دوس داره تو کلاس حداقل یه ویژگی مثبت داشته باشه تا به چشم بیاد
درونگرا اره تست شخصیت دادم 72 درصد درونگرا بودم،نه کوچیک کلاس نیستم ولی خب کوچیک بودن بد نیس که چیزی ...
مثلا چه فکری میکنن ؟منم حدودا ساکتم و باید بگم دخترامون به دلایل نامعلومی همین الان باهام بد شدن 😂😂 اخه بگو شما هنوز منو ندیدید چطور میتونید باهام لج ببفتید اونم من که هیچی نمیگم
دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570