2777
2789

نه، چون تو کلاس زبان حرف میزنید راجع به یه تاپیکی و چت قوی میشه، 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در رابطه با امضات در خواست میدم دوست دارم باهم حرف بزنیم

باشه عزیزم، میدونی من خودم ترکی استانبولی تو نرم افزار دولینگو خوندم، شمام اگه قراره انلاین هر زبانی رو بخونی اقد نرما افزارای رایگان هست که کمکت کنه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
باشه عزیزم، میدونی من خودم ترکی استانبولی تو نرم افزار دولینگو خوندم، شمام اگه قراره انلاین هر زبانی ...

اره من انقد برنامه دارم ولی نمیخونم و میدونم تا نرم کلاس نمیخونم

اره من انقد برنامه دارم ولی نمیخونم و میدونم تا نرم کلاس نمیخونم

نه سعی کن این تفکرتو تغییر بدی،  من هیچ وقت از نرم افزارای مهندسی خوشم نمیومد، الان هفته پیش بهم گفتن کلاس msp لازم دارن، گفتم اوکی برگزار میکنم، دارم میخونم اول دی هم دوره آغاز میشه، کلا هر چیو سخت بگیری سخت میشه، درس خوندنو به چشم تفریح ببین، نه بعنوان یه کار سخت، 

نه سعی کن این تفکرتو تغییر بدی،  من هیچ وقت از نرم افزارای مهندسی خوشم نمیومد، الان هفته پیش به ...

من خیلی درس رو دوست دارم و با خودم عهد کردم که تا زنده ام چیزهای جدید یاد بگیرم اما وقتی تو محیط خونه هستم اصلا نمیخونم نمیدونم چرا

من خیلی درس رو دوست دارم و با خودم عهد کردم که تا زنده ام چیزهای جدید یاد بگیرم اما وقتی تو محیط خون ...

بخاطر اینکه از بچگی وقتی خاستیم درس بخونیم از اجبار بوده، میخوندیم بخاطر نمره، شب بیدار میپوندیم بخاطر فرداش که معلم امتحان میخاست بگیره، من خودم ۴ سال از درس دور بودم، اصلا تو خابم نمیدیدم برم ادامه تحصیل بدم، اما تو این ۴ سال فکرمو تعییر دادم، گفتم بیکار بشینم با این ادمای دور و برم چه فرقی میکنم، که پای سریالاو حرفای خاله زنکین، اولشم سخت بود با یه بچه، اول نرم افزارو نصب کردم زبان ترکی رو خوندم، بعد دیدم اینا واسم نونو اب نمیشه، گفتم باید کنکور بدم هر جوریه استاد بشم، چون از اول عشق تدریس داشتم واقعا هم کائنات کمک ادم میکنه تو هدفت، شک نکن هیچ چیزی باحالتر از درس خوندن نیست، چقدر هی تو اینترنت دور دور کنیم، من ساعتایی که به بچم غذا میدم میام نی نی سایت مثل الان بقیشو مطالعه میکنم و لذت میبرم، دیدتو عوض کن

بخاطر اینکه از بچگی وقتی خاستیم درس بخونیم از اجبار بوده، میخوندیم بخاطر نمره، شب بیدار میپوندیم بخا ...

خیلی خوبه من این حرفارو ببینم اشک‌ تو چشام جمع میشه

امیدوارم خدا کمکتون کنه 

میدونید من ۲۳ سالمه ولی همش میگم نکنه دیر فقط برا اینکه دو سال بعد از دبیرستان رفتم دانشگاه ولی 

خیلی خوبه من این حرفارو ببینم اشک‌ تو چشام جمع میشه امیدوارم خدا کمکتون کنه  میدونید من ۲۳ سا ...

عزیز بیا خصوی دیگه اونجا پیام میدم

بخاطر اینکه از بچگی وقتی خاستیم درس بخونیم از اجبار بوده، میخوندیم بخاطر نمره، شب بیدار میپوندیم بخا ...

ولی الان به خودم اومدم و دارم تلاش میکنم 

و میخوام چند دوره شرکت کنم و چیزای جدید یاد بگیرم مامانم بهم میخنده میگه تو همه ی دوره ها و برو یعنی مسخره میکنه گفتم تا وقتی زنده ام میخوام یاد بگیرم 

ولی الان به خودم اومدم و دارم تلاش میکنم  و میخوام چند دوره شرکت کنم و چیزای جدید یاد بگیرم ما ...

هر چیزی که حالتو خوب میکنه انجامش بده، هر چیزی، هر جا هم کمک خاستی برو پیش مشاور، باورت نمیشه مشاور زندگیه منو عوض کرد، منی که تا پارسال موفقستمو تو پیشرفتای شوهرم میدیدم، این اوج فاجعه بود، خیلی خوبه شما برا خودت تلاش میکنی، بعدم سنی نداری، من ۳۲ سالمه، شما تو این سن میتونی دکتری تو تموم کنی، خیلی جوونی قدر لحظاتتو بدون حتی نزار با ازدواج پسرفت کنی، یکی از دوسام پزشکی میخوند، یه هفته بعد عروسیش رفت کتابخونه از صبح تا شب تو کتابخونه بود اخرش تخصص رادیولوزی قبول شد، حالا ببین ما دنبال بهونه برا درس نخوندنیم