2777
2789
عنوان

پزشکی کسی میخونه

285 بازدید | 19 پست

من ی مدت کلن عشق پزشکی بودم خیلیم میخوندم   ولی الان اصلا انگیزه ای ندارم واسش چون میترسم که بترسم😐

ی چنتا فیلم تشریحو عمل دیدم حالم بد شد مخصوصا تشریح

الان اصلن درس نمیخونم نمیدونم چی میخوام اصلن حالم گرفتی ی عمر داشتم خودمو چی تصور میکردم

کسی بوده که مثه من باشه حالش ولی بعد براش عادی بشه؟

اسی این امتحانت نهایی سخته ؟؟

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !

درس خون نیستی قید پزشکیو بزن چون دانشجوهای پزشکی ک معدل خوب میخان از زندگی زدن و همش در حال خوندنن دیدم ک میگم.چ بسا خیلیام بودن ک همون اول جا زدن و انصراف دادن

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخونم ولی از اول دوست داشتم حتی خون و تشریح و اینا رو یکم بوش عذاب اوره که عادت میکنی😅

عزيزم كلا سه ترم با جسد كار داري ديگه عادت به چي🤪

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅
کدوم

دوازدهم 

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
دنبال علاقت برو وقتی می‌ترسی میخای چیکار پزشکی رو

دوس ندارم جلوم جنازه بشکافم ولی خودم میدونم استعداد و علاقه پزشکی و دارم کلن عاشق زیستم بعد میرم گوگل همه بیماریها و...اینارو میخونم  کتابهای پزشکی یکی از استادمونم داد بهم خدایی خیلی کیف کردم از درساشون دوست دارمش ولی داشت می‌گفت نمیدونم جنازه میارنو بوی بدو خیلیا تحمل نمیکنن ب شک افتادم

میخونم ولی از اول دوست داشتم حتی خون و تشریح و اینا رو یکم بوش عذاب اوره که عادت میکنی😅

من با خون و جراحی مشکل ندارم میترسم از مرده😐موهای تنم سیخ شده الان دارم فک میکنم چ کاریههه آخه 

همون 3 ترم خودش عذابه گلم 😊دوست داری بیارم خونه شما تشریح کنم؟؟ 

نه قربونت

من خيلي وقت پيش اين دوران رو گذروندم و بوي فرمالين واسم خاطره شده😉

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅